Bankjes kijken

We reden vandaag eens naar Hulst om naar bankjes te kijken, alleen kijken en voorlopig nog niets kopen natuurlijk. We hebben wel iets in gedachten maar of dat kan is nog een tweede en dan mag en kan het niet te groot zijn, dat willen we ook niet dus dat verdunde behoorlijk de keus want wat een kolossale banken allemaal. Armleuningen van een halve meter dik, dikke achterkanten waar je toch ook niet zit. Allemaal vulling die wij niet kunnen gebruiken.

Het moet wel goed zitten en daarbij is natuurlijk wel de zithoogte- en diepte belangrijk vooral voor mij met mijn korte beentjes, dus zitten en gelijk iets in je rug voelen dan is het goed, niet dat je eerst nog een stuk achteruit moet schuiven en dat zodoende je benen omhoog komen.

Wel iets leuks gezien, maar we kijken en meten verder, vanmiddag zelfs al even bij Paauwe, maar daar zijn vooral de prijzen kolossaal (en de banken ook), dat had ik ook wel verwacht, maar goed dat weten we nu zeker.

Ria Zondag 29 Oktober 2017 at 4:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twaalf reacties

Irene

Aha. Wij leven mee ;-)

Irene, (URL) - 29-10-’17 17:20
Margo

Ik moest wel even lachen bij je beschrijving van hoe jij op een te diepe bank zit!
Ik hou van een extra stuk eraan voor je benen, ik heb graag mijn benen omhoog. Ik vind die meubelzaken vreselijk, wij kopen pas weer nieuw als wat we nu hebben in elkaar stort.

Margo, (URL) - 29-10-’17 18:51
hanscke

Een bank moet goed zitten. Ik kwam echt met rugpijn van dochterlief terug. Die heeft zo’n moderne leefbank dat als je iets in je rug wilt voelen de benen gaan bungelen. Doodmoe word ik er van. Succes met zoeken. Wel een leuke bezigheid.

hanscke, (URL) - 29-10-’17 18:59
Thérèse

Ik ken het probleem, ben ook maar klein. Bovendien vind ik die heel grote banken geen gezicht. En die zgn. ‘woonlandschappen haha vind ik helemaal vreselijk.
Nou, succes dan maar.
Zit Joop al te slapen of denk ik dat maar??

Thérèse, (URL) - 29-10-’17 20:25
ria

Dat denkt je maar hoor theeservies hij zat voornamelijk te voelen hoe hij zat. Ja margo ik heb ook altijd de voetjes omhoog.

ria, (URL) - 29-10-’17 20:29
Sjoerd

Je moet je er alletwee op thuis voelen

Sjoerd, (URL) - 29-10-’17 22:50
Renesmurf

In een winkel lijken ze altijd kleiner dan in de huiskamer, is mijn ervaring. Ik heb zelf een bankje van de Jysk en die bevalt nog steeds prima.

Renesmurf, (URL) - 29-10-’17 23:43
John

Ja, de banken van tegenwoordig.. Dar kun je een hele woonkamer mee vullen en verpesten. Ruimte in huis is juist kostbaar vind ik. Daar ga je zorgvuldig mee om.

John, (URL) - 30-10-’17 08:05
Jan K. alias Afanja

Voor de aanschaf van een bank kun je beter de tijd nemen. Een grote bank in een meubelzaak is vaak een reusachtige sta-in-de-weg in de gemiddelde woonkamer. En het allerbelangrijkste is inderdaad dat je er goed op kunt zitten. Succes!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-10-’17 13:52
Irene

Ik zat de reacties te lezen want dit onderwerp interesseert mij enorm, maar eh … toen viel mij iets op: is het normaal dat jij Thérèse ‘theeservies’ noemt? Vindt ze dat goed :-D

Irene, (URL) - 01-11-’17 09:33
ria

Hahaha, dat deed mijn toetsenbord zelf toen ik Therese tiepte, ik liet het staan want ik vond het ook wel grappig, ik denk wel dat Theeservies dat goed vindt hoor :-D

ria, (URL) - 01-11-’17 12:14
Irene

:-D Ja vast wel. Weet ze ervan?

Irene, (URL) - 01-11-’17 22:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.