Omstandigheden

Behoorlijk koud vandaag met af en toe een bui, wel lekker om te wandelen zolang het droog bleef en dat deed het.

Afgelopen nacht was ik vooral druk met bankjes in de weer, want we willen er eigenliijk twee, zodat we elk ons eigen bankje hebben (ik lig meestal) en bij bezoek kunnen we dan ook gewoon met z'n vieren zitten, daarom kunnen ze zeker niet te groot zijn, maar zoals ik het nu zie kan het, ik denk zelfs dat het leuk is.

En dan de kleur van de stof (geen leer) natuurlijk, die weet ik ook al en de bankjes zelf heb ik ook al gevonden denk ik, tenminste twee die in aanmerking komen, ach ja het is ook wel afleiding maar toch...

Ria Maandag 30 Oktober 2017 at 5:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

vijf reacties

Joke

Bankjes op maat..

Joke, - 30-10-’17 19:09
marlies

ik vond het net zo leuk dat die ouwe nog mee was gegaan naar het nieuwe huis. maar ik weet ook dat jullie vonden aan iets nieuws toe te zijn toen er van verhuizen nog geen sprake was. ik ben benieuwd.

marlies, - 30-10-’17 19:13
Jeanne

Ideaal om ieder een bank te hebben voor het middagdutje. Hebben wij ook zo gedaan. Ik ben benieuwd naar je/jullie keuze.

Jeanne, - 30-10-’17 19:21
Sjoerd

Middagdutje, lees ik dat goed bij de reactie van Jeanne… Zo oud ben ik nog niet dat ik daar de banken op afstem. Dan heb je toch minimaal twee driezitters nodig.

Sjoerd, (URL) - 30-10-’17 22:27
John

Leuk 2 aparte bankjes. Ik heb ook liever mijn eigen bank en zo. Heb een totaal andere smaak dan Heidi.

John, (URL) - 31-10-’17 13:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.