Onrustig

Door de omstandigheden kan ik niet de rust vinden om te kleuren of te breien. Naar buiten gaan is het lekkerst even wandelen, even naar een winkel, lekker eruit. 

Vorige week had ik al naar schoenen gekeken en vanmorgen ging ik weer eens naar onze grote schoenensupermarkt in Zierikzee. Schoenen zat, maar steeds net niet wat ik bedoelde of mijn zooltjes konden er niet in, dus weer zonder schoenen naar huis.

Vanmiddag even naar het tuincentrum in Renesse voor kaarsen en en passant even bij Jonker langs die heeft ook schoenen en jawel hoor, leuk hè, lekker warm ook. Heb ik eindelijk weer een paar fatsoenlijke 'nette' schoenen, zonder hakken...

Joop ruimde een hoop papier op, zo hadden we toch een nuttige dag.

In Renesse leek het wel zomer wat een drukte, Duitsland is aan zijn laatste week herfstvakantie bezig, daarna zal het wel afgelopen zijn met de Duitse pret.

Ria Dinsdag 31 Oktober 2017 at 4:50 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Hier was er weer een Duitse dag vandaag, ze hadden wederom vrij aldaar en komen dan naar hier. Omstandigheden zijn altijd aan verandering onderhevig, zo is het leven.

Renesmurf, (URL) - 31-10-’17 22:18
Sjoerd

Ja dat klopt, geen herfst vakantie, maar een paar extra vrije dagen voor de duitsers…

Sjoerd, (URL) - 31-10-’17 23:07
John

Ik heb pas weer een berg papieren Verbrand. Ruimt lekker op.

John, (URL) - 01-11-’17 16:43
Jan K. alias Afanja

Mooie stappers, daar kom je de winter wel mee door.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-11-’17 23:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.