Overwinteren

We gingen nog eens bij de makelaar langs vanmorgen om wat paraafjes en een handtekening te zetten. Nu is het afwachten hoe het zich verder ontwikkelt. De spanning duurt nu in elk geval niet meer lang, hooguit een week.

De zon ging ervan schijnen, we deden nog een paar boodschappen en laat ik nu ook nog een paar plantjes tegenkomen waarvan ik gisteren bedacht dat ik ze wilde hebben, soms gaat dat zo.

Gezellig samen wandelen omdat ik haar tegenkwam en op de thee bij Heleen. Mijn Tibouchina en wat ik verder nog de winter door wil helpen mag bij haar overwinteren in het pootkot of wel de Orangerie (de zondagse naam), het hok waar vroeger de poters lagen te wachten om gepoot te worden. Fijn! Dan staan ze hier in elk geval niet in de weg.

Daarna nog even naar de kapper voor de puntjes en Joop verwend met bruine bonen, ik vond het een erg leuke dag.

Ria Donderdag 09 November 2017 at 6:21 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Enkele bruine bonen kwamen hier ook voorbij, samen met bloemkool en broccoli, gelardeerd met wat prei en een uitje en wat kastanje champignons. Maar voor de rest was het gewoon werken.

Sjoerd, (URL) - 09-11-’17 20:22
Irene

Bij die ‘paar plantjes’ dacht ik dus aan de spruitjes van gisteren, maar het is andere groente zie ik nu ;-)

Irene, (URL) - 09-11-’17 21:48
Renesmurf

ja, altijd erg fijn als de zon even schijnt, dat maakt het leven zoveel leuker!

Renesmurf, (URL) - 09-11-’17 23:13
John

Ik kocht deze week 4 blikken bruine bonen. Wat zal dat smaken straks.

John, (URL) - 10-11-’17 08:49
Jan K. alias Afanja

Kijk … bruine bonen … dat is nog eens een fijn idee met dit weer. Straks meteen maar even doorgeven aan de afd. inkoop hier … :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-11-’17 15:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.