Home alone

Daar gaat ze weer, mèt sanseveria, clivia en het restant witte bolletjes, ze kan weer even vooruit, maar eerst moet het aardbeienmutsje voor de komende kleindochter af en aangezien het tempo niet zo heel hoog ligt moet ze toch wel even doorbreien. Nog twee maandjes geloof ik, dat moet lukken.

Het was erg gezellig en voor mij weer lang genoeg, dat klinkt misschien niet erg aardig maar zo is het niet bedoeld, ik wil dan weer graag een beetje op mezelf zijn.

Joop moest op stap voor de duiven, dus ik heb het rijk alleen. Even een beetje bijkomen.

Ria Zaterdag 18 November 2017 at 5:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Joke

Logisch en eerlijk…Gezelligheid kan geen eeuwen duren… Gaat voor iedereen op denk ik..De normale gang van zaken is ook gezellig maar minder vermoeiend! We worden allemaal een dagje ouder e…

Joke, - 18-11-’17 18:25
Sjoerd

Ik heb hetzelfde, bezoek is leuk, maar daarna wil ik rustig weer bijkomen…

Sjoerd, (URL) - 18-11-’17 22:02
John

Ik heb dus ook het zelfde. Ook niet als onaardig bedoelt, maar ik heb dan toch graag mijn eigen ritme en routine weer terug. Ik vind 2 dagen en een overnachting genoeg. Of lang zat. Hoe je het maar bekijken wil. :) Die laatste foto is top

John, (URL) - 19-11-’17 08:58
Dhyan

Een mens heeft op z’n tijd even de tijd voor zichzelf nodig. Mensen in mijn omgeving accepteren dat ik weer even op mezelf wil zijn.

Dhyan, - 19-11-’17 10:01
Wieneke

Gasten en vis blijven drie dagen fris….. het spreekwoord is er natuurlijk niet voor niks. Zelf vind ik twee logeernachtjes het maximum, hoor. Tenzij het iemand is die lekker zijn/haar eigen gang gaat en met wie je niet de hele tijd hoeft op te trekken. Dan is het wat anders.

Wieneke, (URL) - 19-11-’17 10:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.