Geen ene moer

Hier aan het eind van de op/afrit komen 50 ecolodges. Ik snap niet waarom alles maar volgebouwd moet worden  en kan me voorstellen dat de mensen die daar op de dijk wonen tegen zijn en zeker ook de aangrenzende camping  met hun 'stiltetuin'.

Aan de andere kant van de dijk worden ook al zeventien zorgvilla's gebouwd, best verwarrend. Joop dacht ook dat het hetzelfde was. Als je je er niet zo in verdiept en er komen wat lodges of villa's voorbij en het is ook nog ongeveer in dezelfde hoek, denk je al snel dat het om hetzelfde gaat.

Zevenenzestig eenheden is best veel binnen dezelfde kilometer en dat zal ook best de nodige drukte met zich meebrengen. Ik ben tegen, maar ik ben bang dat dat niet meer helpt.

Mooi leeg nog op de foto, maar over een paar jaar best vol denk ik, het valt niet meer te stoppen en het zal zeker in de polder de nodige drukte met zich meebrengen. 

Petitie hier, petitie daar, je kunt tekenen wat je wilt.... maar het helpt allemaal geen ene moer.

Ria Zondag 19 November 2017 at 6:42 pm | | Standaard

vijf reacties

hanscke

Dat is inderdaad een behoorlijk aantal en ik kan goed begrijpen dat je daar niet echt voor in bent. het ontneemt het oorspronkelijke en voegt iets toe wat niet past.

hanscke, (URL) - 19-11-’17 19:42
Sjoerd

Het klinkt hard, maar jullie hebben niet het recht om daar alleen te wonen. Nederland loopt vol en mensen moeten toch ergens terecht kunnen.

Sjoerd, (URL) - 19-11-’17 20:57
Jan K. alias Afanja

Ja, ik voel wel met je mee. De uitbreiding van Lelystad Airport is ook zoiets, dat wordt ons gewoon de de strot geduwd. Meestal wordt het wel genaaid zoals het geknipt is, en da’s meestal niet al te ruim.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-11-’17 00:06
John

Er komen bij jullie op drie plekken grote parken las ik vorige week. Langzaam bouwen ze Zeeland vol.

John, (URL) - 20-11-’17 09:13
ria

Ja dat is tussen Renesse en Scharendijke……..

ria, (URL) - 20-11-’17 11:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.