Winkeldekinkel

Zo, maar dan met zwarte pootjes, hebben we besteld. 

Het was het tweede stoeltje waarin Joop ging zitten en het zat goed vond hij, we hebben er zelfs twee besteld ook deze kleur, die totaal niet bij de bank past, dus ja......

Acht tot tien weken levertijd het is nog even aanmodderen, de andere stoel komt dan daar waar de sanseveria staat, waar zal ik die dan weer eens zetten, zo blijven we nog wel even bezig.

We vonden ook iets voor de tv, past precies op die plek, mooi bij de vloer ook en die mochten we gelijk meenemen. We hadden de kar niet meegenomen dus dat gebeurde later.

Het kwam zomaar op vanmorgen, zullen we eens bij Walhout gaan kijken want daar waren we nog niet geweest. Er staat genoeg daar, maar voor ons passende bankjes heb ik niet gezien, daar gingen we ook niet voor, maar ja ik doe dat dan tegelijkertijd.

Goed geslaagd vind ik!

Daarna deden we nog een rondje Korteweg, lekker in de zon die de hele middag al scheen het was heerlijk. Veel langer zullen de schaduwen niet worden.

Ria Donderdag 23 November 2017 at 7:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Irene

Leuke stoeltjes, echt mooi. Jullie liggen nu dik een ronde voor (qua bank staan we nog gelijk ;-) ). Ik vond ook dat meubeltje waar de sanseveria op staat heel apart. Zag pas later dat het je voet was, of die van Joop :-D
Maar serieus. Ben benieuwd wat het wordt met die bank.

Irene, (URL) - 23-11-’17 22:03
ria

Ja hahaha, de sanseveria is inmiddels al verhuisd en staat op de plek van de varen die veel te groot werd, dus die gaat morgen terug naar Scharendijke bij Mir in de kapsalon.

ria, (URL) - 23-11-’17 22:35
Sjoerd

Mooi stoeltje… Dat wordt schuiven.

Sjoerd, (URL) - 24-11-’17 12:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.