Doorgeschuif

Een grijze boel vandaag en daar kwam weinig verandering in. Jammer genoeg nog geen wittigheid in de vorm van rijp, misschien morgenochtend, want dat vind ik toch altijd wel erg mooi.

We gingen even naar Zierikzee voor een paar boodschappen. Joop heeft komende dinsdag een proefles bij Laco en omdat ik (bijna) alle sportbroekjes en ander versleten spul met de verhuizing had weggegooid, moest hij toch wel iets hebben om aan te doen. Hopelijk bevalt het en wordt het iets met dat sporten, hij gaat het in elk geval proberen.

Vanmiddag een rondje door de kou, ik heb mijn bonkertje maar eens opgezocht, een oude jas die ik al jaren niet gedragen heb, maar nu lekker warm is, hij is misschien al twintig jaar oud. Vorige week mijn groene jas aan Silvia gegeven, ze zat er al lang op te azen en had de hare aan Yara gegeven. Zo hebben we allemaal weer eens iets anders. Mir had ook al het e.e.a. doorgeschoven naar haar, toch makkelijk dat we zo'n beetje dezelfde maat hebben. Alleen bij Mir heb ik een foutje met de voeten gemaakt, gevalletje jammer...

Ria Zaterdag 02 December 2017 at 6:07 pm | | Standaard

vier reacties

hanscke

Joop gaat dus toch de sportschool proberen?

hanscke, (URL) - 02-12-’17 19:41
Dhyan

Nee, hij gaat voor gek lopen in een sportbroek Hanscke.

Dhyan, - 03-12-’17 12:06
ria

:-D :-D

ria, (URL) - 03-12-’17 12:35
John

Van mij mag de wittigheid wel wegblijven als het sneeuw is. Een beetje rijp is wel mooi.

John, (URL) - 04-12-’17 08:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.