Familie Doorsnee

Zelf zullen ze niet zo snel contact zoeken en als ik het probeer is het ook vaak heel kort alleen een antwoord, maar Sil stuurt tegenwoordig af en toe eens iets.

Iedereen is druk met school paarden, hobby's, werk, dan weer hier en dan weer daar zijn, dat gaat nu eenmaal zo.

Een etentje samen met Silvia en vriendjes en met stokjes eten, Yara lukt het wel en Levi is natuurlijk alleen maar heel cool, dat snapt iedereen.

Yara verzorgt twee falabella paardjes en heeft zelf sinds kort een hengstje, dan is er nog een groot paard waar ze ook op rijdt en ze fotografeert! En als het sneeuwt hangt ze gewoon haar slee achter zo'n paardje!

Het hengstje van haarzelf heet Bommetje en ze gaat er wedstrijden en keuringen mee doen, hij wordt maar 90-96cm hoog.

Levi voetbalt en maakt in zijn vrije tijd nog gewoon een sneeuwpop, ik hoor wel al een beetje zwaardere stem. Hij traint de beginnende voetballertjes.

Een familie Doorsnee zijn we niet, maar wie nog wel tegenwoordig, er is overal wel wat en zolang iedereen gezond en redelijk gelukkig is ben ik dat ook zeker, want dat is wat moeders en oma's willen en ze moeten hun plaats weten, daarin ben ik nog weleens tekort geschoten, het nergens mee bemoeien gaat me nu eenmaal moeilijk af, maar mijn goede voornemens liegen er niet om en de vooruitzichten ook niet.

2018 wordt een prachtig jaar.

Misschien ben ik iets vergeten, aanvullende informatie van welke kant dan ook is altijd welkom!

Ria Woensdag 13 December 2017 at 5:01 pm | | Standaard

zeven reacties

Margo

Wij zijn nog veel minder een familie Doorsnee, en ik kan me beter ook nergens mee bemoeien. Zo gaan die dingen Ria. Maar als ze je nodig hebben weten ze je wel te vinden. Prima toch? Mooi paardje! Ik heb niets met paarden (althans niet meer dan met olifanten, lama’s of cavia’s) maar ik wil er wel een met een sleetje erachter!

Margo, (URL) - 13-12-’17 20:00
Sjoerd

Iedereen gaat zijn eigen gang, doorsnee families zijn er volgens mij niet meer.

Sjoerd, (URL) - 13-12-’17 20:32
Sil

Lief mam …we zijn allemaal heel gek op elkaar en dat is het belangrijkste. Lof hoe xxx

Sil, - 13-12-’17 22:08
Renesmurf

ja, ieder leeft zo op zijn eigen manier, en dat houden we gewoon vol!

Renesmurf, (URL) - 13-12-’17 22:49
John

Het is inderdaad overal wat Ria. En kinderen gaan hun eigen weg. En dan de kleinkinderen die volwassen worden. Je bent wie je bent en doet wat je doet. En dat is allemaal prima.

John, (URL) - 14-12-’17 09:17
Jan K. alias Afanja

Jaja, zo gaan die dingen … Hier is de jeugd net wat jonger, maar de patronen zoals dat ‘stokje, loempia, prik, hapje’ etc. zijn wel herkenbaar.
Wat een leuk ritje door de snee! Dat dan weer wel. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-12-’17 15:14
hanscke

Wij zijn ook geen familie doorsnee. Ik zou dat best willen zijn, maar de rest van de familie werkt niet zo mee.

hanscke, (URL) - 16-12-’17 19:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.