Oeps

De vogels hebben ondertussen de vetbolletjes ontdekt, eergisten waren het vooral lijsters, zij maakten een beginnetje, vandaag barstte het van mussen, de bolletjes zijn op, plus nog wat boterhammen, ze weten er weg mee.

Hard gewerkt vandaag, het huis en ik zijn klaar voor de kerst, laat het nu maar gebeuren dan zijn we er maar vanaf, maar zo werkt het niet natuurlijk... het zal nog wel een keer moeten eer het zover is...

Joop bestelde een handdoekenrekje voor de badkamer, dat hadden we nog niet, het was altijd een beetje getob met die handdoek, maar nu hebben we dus een keurig rekje en van de weersomstuit haalde ik toen ook nieuwe handdoeken, ook geen overbodige luxe. Zo langzamerhand wordt het wel wat.

Ik trok de deur achter me dicht en dacht 'oeps'. Joop was naar de sportschool en mijn sleutels lagen op de keukentafel. Eerst maar gewandeld en toen ik bijna thuis was Joop gebeld, hij was ook net klaar, dat was netjes geregeld, ik hoefde maar even te wachten.

En weer zag ik het ijsvogeltje, ik had mijn fototoestel in de aanslag en weer was ik te laat, zie je hem?

Zo gauw het eens een mooie dag is ga ik daar posten want nu wil ik er weleens een fatsoenlijke foto van.

Ria Vrijdag 15 December 2017 at 7:04 pm | | Standaard

vier reacties

Joke

Heb je ook nog gekookt? Hahahaha

Joke, - 15-12-’17 20:37
ria

Ja natuurlijk Joke, we moeten ook eten en jullie wonen nog niet in de buurt, krootjes met speklapjes, erg lekker hoor ;-)

ria, (URL) - 15-12-’17 22:22
John

Ja, hier eten de vogels momenteel zo’n beetje met de kippen mee. Tenminste, als de kippen wat overlaten. Over twee dagen wordt het een paar dagen droog hoorde ik. Dus trek maar een warm pak aan om te posten.

John, (URL) - 16-12-’17 10:21
Jan K . alias Afanja

Mooi hoor, die standaard voor de vogels, daar kun je nog veel plezier van hebben deze winter. En de vogels niet minder …
Er zit wel een vaag blauw vlekje op die laatste foto, maar of dat het ijsvogeltje is …?

Jan K . alias Afanja, (URL) - 16-12-’17 22:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.