Jeuk

Soms zie je van die leuke foto's van enthousiaste, speelse, slaperige of gewoon grappige honden en ik krijg het niet voor elkaar. Niet dat ze de hele dag enthousiast, slaperig speels of grappig is, maar zo gauw ik mijn camera pak draait ze haar kop weg. Alleen als ik over konijntjes of poesjes begin wil ze die camera nog weleens heel even vergeten. Verder is ze hartstiikke lief hoor.

Ik doe niks, ik vind dit echt de vreselijkste tijd van het jaar, al die gedwongen opgelegde toestanden. We staan wel gewoon op tijd op, want dat ochtendrondje is het allerheerlijkste wat me in Zonnemaire is overkomen. Daarna lekker koffie en brood.

De vloer veeg ik elke dag, stofzuigen doe ik nog zelden. Gewoon de dagelijkse dingen en ondertussen de Top2000, als de tv tenminminste doet wat Joop wil, dat is dan wel weer leuk. 's Middags weer een wandelingetje maar dan iets langer.

Joop heeft uitslag en jeuk, we hebben geen idee, nieuwe shirtjes geven toch na een week geen uitslag meer, maar nu heeft hij er nog een pilletje bij, misschien is het ook wel gewoon decemberstress...

Ria Woensdag 27 December 2017 at 5:57 pm | | Standaard

zeven reacties

Machiel

Dieren fotografie is ook heel moeilijk. Ik zal ook blij zijn als het januari is, kunnen we weer gewoon gezellig zijn met z’n alle :)

Machiel , (URL) - 27-12-’17 19:23
ria

Ik denk dat er veel mensen zijn die het met ons eens zijn Machiel ;-)

ria, (URL) - 27-12-’17 19:26
Sjoerd

Dieren doen meestal niet wat je van ze verwacht, en zeker niet op bevel. Het is meer toevalsfotografie…

Sjoerd, (URL) - 27-12-’17 21:41
Margo

Ik vind dit ook een vreselijke nep tijd. Als januari eenmaal begonnen is vind ik er ook niet veel aan, maar goed, laten we hopen dat de zon zich in ieder geval laat zien, de dagen snel langer worden, en dan is het voor je het weet weer lente! Hoera!

Margo, (URL) - 27-12-’17 22:22
Jan K. alias Afanja

Wat mij betreft mag het overmorgen april zijn, ik ben dit grijze en natte weer intussen zoooo beu … Maar goed we moeten er maar weer doorheen.
Hopelijk helpt het pilletje. Jeuk is over het algemeen niet direct fataal, maar het is wel heel vervelend.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-12-’17 16:39
John

Bentley doet dat ook vaak. Ik denk dat ze weten dat we een foto gaan maken, en dan laten ze gewoon hun goeie kant zien xD

John, (URL) - 29-12-’17 08:49
hanscke

Ik zal ook blij zijn als deze dagen weer voorbij zijn. Geef mij maar het gewone doen. Daar voel ik mij veel meer happy bij.
Onze jongens willen ook nooit op de foto. Zo gauw ze in de gaten krijgen dat ik een plaatje van hen wil maken, gaan ze ontzettend hun best doen om het niet te laten lukken.

hanscke, (URL) - 31-12-’17 13:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.