Dingen

Al tijden was ik op zoek naar goede vervangers voor mijn o zo fijne maar vreselijk versleten grijze laarsjes.

's Ochtends vind ik het fijn om iets instapbaars te hebben, geen gedoe met veters, daar heb ik dan nog geen zin in, dus ik bleef ze maar pakken met alle gevolgen van dien, want nog weinig profiel en dus al een paar keer bijna onderuit gegaan. 's Middags pak ik dan meestal de Teva's die ook heerlijk lopen. Ik denk dat het niet goed is om altijd dezelfde schoenen te dragen en zeker niet om de hele dag dezelfde aan te hebben. Thuis loop ik meestal op mijn sokken, of 's zomers blote voeten.

Maar nu heb ik ze gevonden hoor, daar kan ik de komende tien jaar wel weer mee vooruit. Ik heb gezocht, maar vond niet hoe lang ik de oude al had, ik denk toch minstens een jaar of vijf en heel veel kilometers. Ze passen precies, zooltjes kunnen erin, ik ben er erg blij mee!

Joop heeft sinds vandaag een nieuw gehoorapparaat, één dus voor zijn slechtste oor. Er zit een appje bij, ja ja het is leukkk, hij kan er zelfs de telefoon mee opnemen. Ik krijg wel commentaar dat ik niet zoveel lawaai moet maken maar ja, dat hoort erbij. Ik hoop dat dit beter bevalt ook in drukke zaaltjes enz. We zullen het beleven.

Nu op naar de nieuwe meubels. Ik kan niet wachten eigenlijk, de stoelen zullen toch binnenkort wel komen, week 1 of 2 werd er gezegd, de bank wordt iets later, maar juist die stoeltjes zullen toch een hele verbetering zijn, denk ik. Met de lampen ben ik ook nog een beetje aan het sukkelen, het is nog niet echt naar mijn zin maar dat komt wel goed hoor

Ria Donderdag 04 Januari 2018 at 4:13 pm | | Standaard

zes reacties

heleen

Welke zijn de versleten laarsjes dan? Ik begin nu toch ernstig te twijfelen aan mijn ogen.

heleen, - 04-01-’18 21:28
ria

Haha ja dat zie je toch zo! Die waar zowat geen zolen meer onder zitten. De donkere zijn nieuw :-D

ria, (URL) - 04-01-’18 21:37
Renesmurf

Ik loop vaak op klompen, dat bevalt prima, ik kan overal over en door lopen!
En wat een fijne tijd leven we toch, met gehoorapparaten en nieuwe meubels en alles.

Renesmurf, (URL) - 05-01-’18 00:07
Dhyan

Daar kan heel wat klei tussen.

Dhyan, - 05-01-’18 11:13
Jan K. alias Afanja

Veel plezier met al die nieuwe dingen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-01-’18 14:30
Sjoerd

Ik draag nu een jaar aan twee kanten een hoorapparaat. Dat had ik al jaren eerder moeten doen…

Sjoerd, (URL) - 05-01-’18 22:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.