Geklungel

Zo in het natte blubberige gras is er nog niets aan natuurlijk, dan zijn het nog gewoon een beetje schriele verzopen gevalletjes. Maar eenmaal op de pc en een beetje uitvergroot dan kan ik er best al blij van worden. Narcissen zag ik ook al bij Pauwe voor, die zijn elk jaar zo vroeg, maar eigenlijk vind ik madeliefjes en paardenbloemen veel leuker.

We zijn allebei nog een beetje kriegel en kunnen weinig hebben en dan ook nog een nieuw gehoorapparaat... want wat maak ik een herrie zeg! Dat kan toch ook wel een beetje zachtjes! Nee dat kan niet. Ik kan niet zonder lawaai met pannen rommelen, kraakzakjes openmaken, gewoon dingen doen, alles maakt geluid. Ik zit nu eenmaal niet de hele dag op mijn gat.

En hoesten jullie 's nachts met je hand voor je mond? Ik weet niet eens waar mijn hand dan ligt, laat staan dat ik hem er ook nog eens bij moet pakken... zo gaat die verkoudheid nooit over natuurlijk als ik maar bacillen uit blijf hoesten... 

Ik had gisteren de lampen verzet, ik zei al dat ik nog een beetje zoekende was vooral in mijn hoofd natuurlijk want met dingen sjouwen en uitproberen is er nu niet bij, dat doe/deed ik ook meestal als Joop er niet is, maar gisteren had ik ze verzet, zomaar ineens hij was even weg en eigenlijk was nu het snoer een beetje te kort, zomaar een paar centimeter voor mooi. Vanmiddag kocht ik een verlengsnoertje gewoon, zonder van die gleuven in de stekker want het hoeft toch geen aarde te zijn dacht ik nog. Wil ik het eraan doen, alleen maar gleuven, wij hebben geen 'gewone' stopcontacten meer, nergens!

Het wordt tijd dat iemand daar eens iets op verzint, dat geklungel met die snoeren dat moet toch anders kunnen.

Ria Zaterdag 06 Januari 2018 at 6:07 pm | | Standaard

tien reacties

heleen

Wij slapen altijd met mondkapjes op als we verkouden zijn

heleen, - 06-01-’18 19:07
Margo

Ja, dat probleem kom ik ook tegelmatig tegen net die grote en kleine stekkers die dan niet willen passen
Zeg, Joop heeft vast wel een knop op z’n gehoorapparaat, kan hij ‘m niet gewoon zachter zetten als hij liever minder hoort? En ‘s nachts heeft bij ‘m toch niet in? Ik heb wel eens gehoord dat het geluid niet prettig klinkt als je een gehoor apparaat in hebt.

Margo, (URL) - 06-01-’18 19:11
ria

Ooooo, daar heb ik nu nog nooit aan gedacht, maar dat is best een goeie! Waarschijnlijk was ik het dan nooit geworden ;-)

ria, (URL) - 06-01-’18 19:12
ria

Nee natuurlijk doet hij het ‘s nachts niet in Margo maar hij hoort wel beter…. dus

ria, (URL) - 06-01-’18 19:13
Thérèse

Ja, het is wat met die hoorapparaten. Ik heb er zelf ook twee. Dan hoor ik ook zo veel, bv als de muziek hard staat, dan kan ik mijn mensen nog niet verstaan. En dat begrijpen zij (de horenden) dan weer niet. Sterkte ermee en het beste met de verkoudheid.

Thérèse, (URL) - 06-01-’18 19:44
ria

hier staat weinig muziek aan dus dat kan het niet zijn, stond er maar iets aan dan viel het misschien niet zo op…

ria, (URL) - 06-01-’18 19:49
Sjoerd

Ik heb afstandbediening op mijn hoorapparaat, als mij kleindochter hier is zet ik hem gewoon even wat lager. Dat schelle stemmetje wordt anders nog eens extra versterkt. Maar ze zullen Joop toch ook verteld hebben dat het een paar maanden duurt voordat je eraan gewend bent, ook je hersens moeten mee schakelen.

Sjoerd, (URL) - 06-01-’18 22:02
Jan K. alias Afanja

Het begon tamelijk vrolijk met je half verzopen bloemetjes, jammert dat het toch weer uitmondde in gepruts en geklungel …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-01-’18 00:02
John

Als je dan in het buitenland kijkt, dar zijn alle stopcontacten universeel en passen alle verlengsnoeren.

John, (URL) - 07-01-’18 10:01
Wieneke

Moet Joop niet eerst heel erg wennen aan die dingen? Ik hoor van mensen die ook gehoorapparaatjes hebben dat in het begin alles knoerthard binnenkomt. Maar na een paar weken gaat het dan veel beter. Vervelend die langdurige verkoudheden, he? Beterschap!

Wieneke, (URL) - 07-01-’18 10:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.