Lucht

Ik heb weer lucht, mijn hoofd ziet er nog niet normaal uit maar het voelt al wel beter. Eten smaakt weer, ik ben niet meer heel duizelig, want daardoor was ik ook misselijk, kortom het gaat de goede kant weer op met mij, nu Joop nog.  Hij ziet er wel al wat beter uit vind ik, maar zo voelt het niet zegt hij. Toch maar even naar de dokter, maar dat kan woensdag pas, er zijn zeker nog meer mensen ziek.

Heerlijk gekleurd vandaag. Ik zit weer boven en eigenlijk is dat wel fijn, ik denk altijd maar dat 'iedereen' het gezelliger vindt als ik ook beneden ben, maar dat is natuurlijk onzin.

Lekker gewandeld al is het wel erg koud, maar ik pak mezelf goed in. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe laarzen, ze lopen heerlijk en zijn lekker warm.

De eenden zaten gemoedelijk aan de slootkant er zaten ook van die leuke zwarte met witte beffen, ze waren niet onrustig, dus ja, daar ging ik, wanten uit, ritsjes open, gefrunnik, niet willen, ongeduldig worden... en ja daar vliegen ze dan als je eindelijk je fototoestel te pakken hebt. Telefoon duurt bij mij net zo lang hoor, die zit ook in de tas en dan kan ik weer niet vinden waar de camera staat ...

Ria Maandag 08 Januari 2018 at 6:38 pm | | Standaard

zeven reacties

Fien

Fijn voor je. Weer lucht. Ook bij mij begint het de goede kant op te gaan. Maar nog niet gewandeld. Te koud. Alles loopt en dan is het handschoen aan, uit, aan uit.
Het was het eerste wat ik zei toen we ons huis lieten bouwen. Ik wil een eigen werkhoek. Wel beneden. Want het was toen nog in de tijd dat ik ‘s avonds moest corrigeren. Wel alles horen, maar geen tv zien en bij een raam.
Nu staat mijn laptop er.

Fien, - 08-01-’18 19:38
marlies

maar een foto als deze kun je nauwelijks plannen;-))

marlies, - 08-01-’18 20:15
Thérèse

Fijn dat het de goede kant uitgaat, Ria. Nu Joop nog inderdaad. Prachtige foto is het juist geworden.

Thérèse, (URL) - 08-01-’18 22:09
Sjoerd

Wat een beetje lucht een mens goed kan doen…

Sjoerd, (URL) - 08-01-’18 22:25
John

Ik ga daar zitten waar ik het zelf gezellig vind op dat ogenblik. Niet waar ik denk dat anderen dat leuk zouden vinden.

John, (URL) - 09-01-’18 08:31
ria

Beter John.

ria, (URL) - 09-01-’18 10:13
Jan K . alias Afanja

Fijn dat het de goeie kant weer op gaat.
Je had die eenden toch nog maar mooi even in volle vlucht te pakken!

Jan K . alias Afanja, (URL) - 09-01-’18 16:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.