Bijzonder

Het is toch wel een beetje raar begin van het jaar. Januari al op de helft en we hebben nog geen 'normale' dag gehad. Het gehoest is wel minder bij allebei, maar onze hoofden zitten nog vol en we praten nog wel door onze neus.

Ik wandel wel gewoon, want anders heeft Didi ook geen leven en voor mij is het ook wel goed, al zie ik er soms best tegenop, weer maar die hele verkleedpartij. 

Vanmiddag werd het even een beetje lichter en alles ziet er dan plots heel anders uit, dan kan die muts ineens wel af en zou je zomaar een extra rondje doen... maar dan is plotseling het sprookje weer voorbij.

Vandaag was de auto klaar, hij werd netjes thuisgebracht vanmorgen met een een doos tissues erbij, best toepasselijk eigenlijk, je ziet er niets meer van. Daarna eerst maar eens om boodschappen want alles raakte nu toch wel een beetje op. Gisteravond aten we noodgedwongen Op Dn Diek .. heel vervelend natuurlijk... maar ja..

De foto is van januari 2007, ik maakte er geen vandaag en deze heeft altijd wel iets bijzonders vind ik, vandaar dat hij nog een keer mag.

Ria Zaterdag 13 Januari 2018 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

tien reacties

Els

Wat vervelend dat jullie zo naar blijven. Als met uitjes aan het werk geweest?
Naast je bed voor de lucht en thee maken van uien en in kleine slokjes opdrinken. Nee niet alles in 1keer. Het meest perfecte middel tegen hoesten.
Beterschap!

Els, - 13-01-’18 19:41
ria

We eten antii flu snoepjes die werken ook perfect voor lucht, we drinken wel thee maar gewone, Joop maak ik helemaal al niet blij met uienthee en zelf heb ik ook liever iets anders, het zal best helpen maar dat doen die snoepjes ook en die zijn best te eten… :-D

ria, (URL) - 13-01-’18 19:48
Irene

Die verkleedpartij hebben we vijf keer per dag als we de paarden gaan voeren. Modderlaarzen, overal, jas, pet, handschoenen, dasje, geen enkel onderdeel kunnen we overslaan. Gure wind.
Morgen een zonnetje, even profiteren :-)

Irene, (URL) - 13-01-’18 21:01
ria

hahaa, oh gelukkig zo fijn om te horen :-)

ria, (URL) - 13-01-’18 21:29
Jan K. alias Afanja

Hier was het vandaag weer de hele dag grijs en grauw, en ook morgen lijkt de beloofde zon ons weer niet te kunnen bereiken … :-(
Wat een prachtige foto!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-01-’18 21:34
ria

Ja hè Jan, dat vind ik ook, fijn dat jij het ook ziet.

ria, (URL) - 13-01-’18 22:45
Thérèse

Ja, het is me wat. Ik bleef heel lang verkoudenvrij maar nu ook niet meer. Wij zitten hier nu met z’n drieën te hoesten en te snotteren.
Een mooie foto. Ik ben alleen zo nieuwsgierig wat het is.

Thérèse, (URL) - 13-01-’18 23:48
Sjoerd

De foto vind ik heel bijzonder, handig dat je net voor het wekend weer alles hebt kunnen aanvullen.

Sjoerd, (URL) - 14-01-’18 10:01
Dhyan

Merkwaardige foto hij lijkt wel gefotoshopt. Wat is die ronding?

Dhyan, - 14-01-’18 11:48
De P.

Ik heb ook al een tijdje een beestje. Maar het zet niet door.

De P., - 14-01-’18 22:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.