Veilig

En toen kwam de zon er weer door zo rond een uur of twee, het waaide nog wel en het was koud maar we hadden het weer overleefd. Behalve en paar afgebroken takken heb ik eigenlijk geen schade gezien. De bomen op de Veerdijk stonden ook nog rechtovereind voorzover ze dat stonden, je ziet ze links op de onderste foto.

Zonnemaire kan wel een stormpje hebben. Toen we hier na de ramp kwamen wonen zag alles er in mijn ogen vrij ongeschonden uit, ik wist natuurlijk niet hoe het voordien was, maar op Dreischor was het een bende, daar had het water metershoog gestaan en was het verschil met voor de ramp verschrikkelijk. Ik voel me hier erg veilig.

Ik kleur. Ik weet ook niet wat ik anders moet doen, het geeft rust en ik heb mijn laptop bij de hand voor eens even wat anders. De beloofde A3 (A2 natuurlijk) mappen werden netjes geleverd, dus deze kan ook weer opgeborgen worden en wil ik ze aan iemand laten zien dan kan dat makkelijk zonder dat ze vlekkerig worden, of kreuken.

Ria Donderdag 18 Januari 2018 at 5:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Joke

Zo veilig als een vogel in de lucht.. ;)

Joke, - 18-01-’18 19:32
ria

Ja zoiets :-D

ria, (URL) - 18-01-’18 19:53
Thérèse

Dat heeft Joke mooi gezegd.
Toen wij pas in N.Holland woonden, zei iedereen dat het onzin was, dat ik zo bang was voor iedere storm. Wij woonden toen in een nieuw huis en… jawel hoor, ik zag zo aan de overkant een dak eraf waaien. Ik ben dus bang gebleven, vandaag ook weer.

Thérèse, (URL) - 18-01-’18 19:54
Sjoerd

Storm kan gemeen tekeer gaan. Hier zijn de nodige bomen gesneuveld, vrachtwagens omgekieperd, maar al met al viel het volgens mij nog wel mee.

Sjoerd, (URL) - 18-01-’18 21:56
John

Hier is de dijk zo hoog, dat ik geen moment bang ben.

John, (URL) - 19-01-’18 09:02
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie openingsfoto met dat heerlijk lege en zonnige polderlandschap.
Hier in het noorden was het gisteren rond de middag even wat winderig, maar van zware storm was hier geen sprake.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-01-’18 14:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.