Sudderen

Joop had gisteravond weer een duivenbijeenkomst ergens bij de Belgische grens en meestal komt hij na zo'n feestje met een bosje bloemen thuis. Dit keer waren dat wat vleesjes en een sliert 'verse woste'. Heerlijk! Ze hebben het wel bij de vleesboerderij, maar ik koop het haast nooit, te vet denk ik dan, ongezond... maar ja een gekregen varken kijk je niet in de bek (uh darm) natuurlijk dus vanmorgen na mijn wandelingetje bakte ik de sliert, die komt wel op! Binnenkort mag ik ook weer een avondje mee. Ik ben benieuwd wat we weer gaan knutselen met de dames dit keer.

Gisteren had ik mijn dag niet. De verkoudheid is dan wel over, maar ik ben nog niet de oude, het suddert nog wat na om maar in vleestermen te blijven. 

Kijk er zit wel een oog en ze ziet er af en toe goed mee, ik vnd de laatste dagen dat het meer naar voren komt het lijkt ook wel of die deuk minder wordt, maar dat zal ik wel dromen.

Ria Zondag 21 Januari 2018 at 5:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vier reacties

Renesmurf

Geen idee hoe dat allemaal zit, dat weet de dierenarts beter. En ongezond eten moet kunnen, met mate, dan blijft het lekker.

Renesmurf, (URL) - 21-01-’18 21:58
Sjoerd

Ach af en toe wat waar de boer vroeger mee aan het ontbijt zat moet kunnen. Ik had een paar speklappen als ontbijt vandaag, over van vrijdag…

Sjoerd, (URL) - 21-01-’18 22:11
Jan K. alias Afanja

Ik huldig het standpunt dat een mens af en toe toch wel eens even moet kunnen zondigen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-01-’18 23:04
John

Ik eet zelden nog vlees, maar als ik dan vlees eet is het zeker geen varkensvlees. Ik zie die deuk op de foto amper.

John, (URL) - 22-01-’18 08:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.