Gekleurd

Gisteren werd er gebeld door Montis. 7 Februari wordt de bank geleverd en even later belde ook Walhout, een paar dagen later komen de stoelen. Leuk!

Ik verheug me er erg op dat nu eindelijk de oude spullen de deur uit gaan en dat alles wat huizen betreft ook achter de rug zal zijn. nog ruim vier weken, langzamerhand gaan we aftellen.

Als de bank weg is kan ik eindelijk ook eens iets kleurigs van mezelf aan de muur hangen, van die grote tenminste. Het huis hangt al vol met de kleinere, maar dat A2 formaat kon niet in de kamer, dat werd te druk met zo'n kleurige bank. Alleen wist ik nog niet goed hoe, dus daarom ging ik vanmiddag eens naar Zwart voor advies en dat kreeg ik! Leuk! Zo iemand komt dan toch met iets waar je zelf niet zo gauw aan denkt, ik had het tenminste nooit zo verzonnen.

Natuurlijk vertel ik nog niets en ik doe er ook nog maar eerst eentje om te proberen, dus even geduld nog, dat hebben wij nu ook al zolang.

Eentje klaar weer, een beetje somber net als ik, maar dat is over een paar weken voorbij.

Ria Dinsdag 23 Januari 2018 at 6:47 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

Ik vind deze inderdaad erg somber overkomen.

Sjoerd, (URL) - 23-01-’18 20:42
Renesmurf

Je vermaakt je er wel mee. Alles went. En het wordt vast leuk.

Renesmurf, (URL) - 23-01-’18 23:12
Jeanne

Je maakt het spannend!

Jeanne, (URL) - 23-01-’18 23:19
Jan K. alias Afanja

In dat geval kom ik nog wel ‘ns terug om te kijken wat je ervan hebt gemaakt. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-01-’18 00:24
Thérèse

Dat heeft al met al best lang geduurd. Ik weet niet of ik zo’n geduld zou hebben.
Ik vind de tekening helemaal niet somber, wat gedekte kleuren maar dat vind ik mooi.
Ik ben benieuwd naar het ophangen van de grote tekening.

Thérèse, (URL) - 24-01-’18 00:44
Wieneke

Ben benieuwd, hoor. Het is leuk om nieuwe dingen aan te schaffen in je nieuwe huis, dat maakt het af. Je laat vast wel wat zien van al het moois?

Wieneke, (URL) - 24-01-’18 10:34
ria

@Therese: we moeten wel, geen keus. Ja ik vind het erg leuk, maar die man doet zijn hele leven al niet anders dan dingen inlijsten.

@Wieneke Tuurluk!

ria, (URL) - 24-01-’18 11:14
Irene

Ha, goed nieuws. Ben benieuwd. Wij zijn er ook weer even druk mee en gaan straks een proefstukje bank ophalen, kijken hoe het thuis staat want dat is toch altijd weer anders dan in de winkel en we gaan nu niet meer over een nacht ijs ;-).

Irene, (URL) - 24-01-’18 15:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.