Ditjes en datjes

We deden voor half twee al twee rondjes Korteweg, want de rest van de dag moesten we naar Tholen voor het jaarlijkse duivenuitje. Best gezellig voor ons, maar niet voor Didi. Gelukkig hebben we Heleen, al kan ze dat wat wandelen betreft nog niet erg waarderen. Wel had ze dit keer haar brokjes opgegeten, dus er is vooruitgang.

Er is taart, eten en drinken en de dames knutselen als de heren iets anders doen.

Dit keer maakten we een soort lentetaart, met bloembolletjes, witte druifjes geloof ik, best leuk! En ik kreeg een vogelvoerhuisje, omdat Joop en ik het nog steeds goed konden vinden, je moet toch iets verzinnen om iemand wat te geven. En bij het naar huis gaan nog een bos bloemen en een doos appels, dus we gingen niet voor niets.

De tekening waar ik eergisteren aan begon is ook weer af, hij is een beetje groen geworden Irene :-)

Ria Zaterdag 27 Januari 2018 at 11:48 am | | Standaard

twee reacties

Renesmurf

Je kan honden leren om alleen te zijn, en dan is het zo erg niet. Gezelligheid is altijd fijn, jammer dat er dan geen honden mee kunnen. De tekening is lenteachtig, dat zal door de kleur komen.

Renesmurf, (URL) - 27-01-’18 23:38
Sjoerd

Ik ben geen voorstander van dit soort “Feestjes”, maar het hoort er schijnbaar bij. Ik moet even wennen aan de kleurencombinatie.

Sjoerd, (URL) - 28-01-’18 08:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.