Bijkomen

De logee is weer naar huis, het beddengoed weer schoon in de kast na lekker in de zon en de wind te hebben gewapperd. Het was een gezellig weekend samen met mijn dochters.

Zaterdagavond had Joop een duivenfeestje, dus die brachten we al met z'n drieen door en zondagavond na een gezamelijk maaltijd, met z'n drietjes naar het cafetaria, zodat Joop rustig voetbal kon kijken...

Gelukkig worden de dames ook al wat ouder zodat ik wel elke avond op tijd in mijn bed lag, maar vandaag moet ik er toch wel even van bijkomen hoor. 

Vorig jaar gekocht maar waar ze gebleven zijn mag Joost weten, deze staat nu in zijn eentje bijna in bloei, het is een verrassing of er nog meer komen.

De vogels komen op het snoephuisje af dat ik vorige week kreeg op het duivenfeest en ook al is het best koud, het wordt toch al een beetje voorjaarsachtig als de zon in mijn tuintje schijnt, want die komt echt met de dag iets hoger te staan hoor.

Mijn tweede bos tulpen doet eindelijk wat ik zo leuk aan ze vind, ze gaan hangen.

Ria Maandag 05 Februari 2018 at 6:48 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Als je een jaartje ouder wordt heb je gewoon je rust en ritme nodig…

Sjoerd, (URL) - 05-02-’18 21:38
Renesmurf

Ja, de winter wil niet echt beginnen, en het is ook nog lang geen voorjaar. De dagen lengen al wel flink. Visite is altijd leuk.

Renesmurf, (URL) - 05-02-’18 21:40
Thérèse

Leuk zo’n weekend, Ria. Zeker is het nog koud. En het wordt nog kouder ook, maar droog en zonnig, hoop ik.

Thérèse, (URL) - 05-02-’18 21:47
Sjoerd

Oh, btw :http://www.bvision.nl/2018/02/06/mijn-ria-van-felius/

Sjoerd, (URL) - 06-02-’18 12:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.