Straf

Jeetje. Alles was klaar en ik had al gepost en hoppa weg was mijn dinges, onverklaarbaar maar soms gebeurt dat. Nu moet ik dus overnieuw beginnen en zodoende zal het heel anders worden al zal de strekking wel hetzelfde zijn natuurlijk.

Ik wandelde vanmorgen en bedacht dat het echt een dag voor binnen zou worden en besloot mijn joggingbroek niet uit te doen, behalve tijdens het douchen dan.

Vanmiddag weer de polder in er stond een straf windje en dan houdt een spijkerbroek dat toch net iets meer tegen. Daarna weer kleuren, ik ben er zoet mee.

Vanavond lekker gekookt en we deden er een wijntje uit de oude keldervoorraad bij. Bedankt meneer B.

Meneer B. was de eerste al snelle koper van ons huis, een wijnliefhebber. De koop was rond en we deden er onze wijnvoorraad bij. Vlak voordat er getekend zou worden haakte hij af, zijn kinderen waren het er niet mee eens. Zodoende kunnen we nog eens op hem proosten al hebben we dat vanavond niet gedaan hoor, ik dacht er toen nog niet eens aan.

Ria Zondag 11 Februari 2018 at 7:49 pm | | Standaard

negen reacties

Sil

Dus van wie was de wijn en waarom??

Sil, - 11-02-’18 20:58
Els
Els, - 11-02-’18 20:59
ria

Geen idee Silvia, de laatste jaren wil ik het er nog weleens op zetten.

Wilde je wat zeggen Els? Gewoon nog een keer proberen.

ria, (URL) - 11-02-’18 21:31
Sjoerd

Dus ergens moet je meneer B dankbaar zijn. Hij heeft de wijnvoorraad gered.

Sjoerd, (URL) - 11-02-’18 22:03
Thérèse

Wat een ellende als je alles opnieuw moet gaan schrijven. Ik schrijf het altijd eerst op word, sla het op en zet het dan pas op mijn weblog.
Wat een bemoeials die kinderen van meneer B. Hij mag toch zelf beslissen.

Thérèse, (URL) - 11-02-’18 22:29
ria

Ja ach achteraf misschien wel beter zo, maar dat vertel ik nog weleens.

ria, (URL) - 11-02-’18 22:43
Margo

Als ik alles nog een keer moet gaan schrijven doe ik het niet. Daar heb ik toch zo’n hekel aan! Ik blog niet meer, dwz op Truly, maar ook in reacties heb ik het wel eens. Of dat er zoveel auto correct fouten instaan dat ik denk: ‘t is goed zo, lamaar.
Inderdaad waar bemoeien die kinderen zich mee, stonden die mensen onder curatele? Waarom trekken ze zich anders iets van hun kinderen aan? De kinderen zijn steeds meer de baas geloof ik. Mooi blog onderwerp. Maar dan worden sommige kinderen boos, zo gaan die dingen.

Margo, (URL) - 11-02-’18 23:14
ria

Ze hadden een cirkel gemaakt en daar moesten ze binnen blijven, anders werd de afstand te groot in verband met bezoekjes.
Ik had zojuist een foto van de mijne op Facebook gezet een erg leuke foto, of ik hem maar weg wilde halen, natuurlijk doe ik dat dan gelijk…maar leuk is anders

ria, (URL) - 11-02-’18 23:23
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie eerste foto.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-02-’18 00:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.