IJspret

Vers drinkwater en af en toe een appeltje, maar zo heel hard gaat het hier nie

Vanmiddag deed ik een rondje Korteweg, goed ingepakt liep ik langs 'de Kreeke' bij Delst, waar we vroeger schaatsten op onze kunstschaatsen mijn vriendin en ik. We waren er goed in, we 'reden over'.

Inmiddels is de Kreeke flink geslonken en valt er volgens mij niet veel te schaatsen, als hijal dicht is.

De ijsbaan van tegenwoordig is vlakbij, gelukkig heb ik geen schaatsen meer anders zou ik het zomaar gaan proberen.. straks nog wel even kijken of er al koekenzopie is...

Toen we gisteren afscheid namen van ons huis, was het er nog lekker warm, zoals het altijd een heerlijk warm huis is geweest.

Afgelopen kerst hoorde ik van iemand die pas een dijkhuis had gekocht, dat de dag erna de verwarmingsketel het al begaf, heel vervelend natuurlijk en zoiets lijkt onze koper nu ook te overkomen, of tenminste toch de pomp.

Ria Donderdag 01 Maart 2018 at 6:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

hanscke

Wij lopen ook dagelijks nog ons rondje, wel goed ingepakt, maar je went ook nog weer aan de kou. We lopen het rondje wel omgekeerd zodat we niet op de vlakte maar in de bebouwde kom tegen de oostenwind in moeten.
Ik kan me voorstellen dat het voor beide partijen vervelend is als zo iets als de kachel het niet doet.

hanscke, (URL) - 01-03-’18 20:22
Sjoerd

Ik ga voor de koek en zopie… het schaatsen hoeft voor mij niet meer.

Sjoerd, (URL) - 01-03-’18 22:33
Renesmurf

Ja, daar moet een kenner naar kijken, maar de timing van kapotgaan is wel erg verkeerd, maar ja, dat is altijd zo. Ik ga ook niet schaatsen, ik wandel liever.

Renesmurf, (URL) - 01-03-’18 22:48
Wieneke

Hè wat vervelend is dat nou. Komt ook heel slecht uit met dit weer. Misschien kan er snel een oplossing komen?

Wieneke, (URL) - 02-03-’18 09:41
Jan K. alias Afanja

Ik heb mijn schaatsen een jaar of tien geleden al op symbolische wijze letterlijk aan de wilgen gehangen. Dat spijt mij nu eerlijk gezegd wel een beetje, want we hebben hier nu een prachtige ijsbaan rondom huis …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’18 13:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.