Kleurrijk

Humraj stuurde me vanmorgen de foto die ik ook al op Facebook had gezien, Rita in een prachtige roze jurk.

'Ria mam look how is your grand daughter' . Leuk hè, heb ik er zomaar ineens een kleindochter bij. Op mijn antwoord dat ze zo groot was geworden zei hij dat dat kwam door de jurk, dat kan natuurlijk, maar gegroeid is ze ook zeker, ze is nu ongeveer dertien.

Ik had ook al bedacht om die foto  ----> daar te gaan gebruiken maar dat was er nog niet van gekomen en zo'n prachtige jurk maak je natuurlijk niet zwart wit zoals ik ----> daar eigenlijk altijd doe.

Voor haar is dus ook de opbrengst van de tekeningen, voor wie het nog niet wist. Het geld voor het komende schooljaar is er al ruim voldoende. Na dit jaar is er nog twee jaar te gaan, ze gaat zich dan specialiseren.

In mei gaat Joop weer voor twee weekjes daarheen. De afgelopen vakantie van eind september was niet dat je zegt 'ik heb lekker vakantie'. Er waren plots wel twee kopers voor ons huis en dan ben je daar toch mee bezig en was de tocht eigenlijk ook niet fijn. Dus deze reis boekte hij eind vorig jaar al, maar ik dacht ik wacht nog even om het te vertellen tot alles rond is. Een tocht gaat hij niet meer maken, dat wordt te zwaar, maar gewoon gezellig een ontspannen rondje wandelen in de buurt, dat moet kunnen.

Ria Zondag 04 Maart 2018 at 7:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Ik vind het super dat o.a. jouw tekeningen zorgen dat ook deze knappe dame een mooie toekomst tegemoet kan zien.

Sjoerd, (URL) - 04-03-’18 21:34
Renesmurf

ja, een reis is een reis, maar de ene keer zal het intensiever zijn dan de andere keer, en als de jaren verstrijken wordt het reizen anders.
Leuk dat je zoveel doneert, daar zullen ze blij mee zijn.

Renesmurf, (URL) - 04-03-’18 23:42
Irene

Wat een schitterende foto van een mooi meisje.

Irene, (URL) - 05-03-’18 12:04
Jan K. alias Afanja

In woord en beeld een prachtig logje met een prachtig verhaal erachter.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-03-’18 15:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.