Lente!

Wat een heerlijke dag vandaag, ik heb er gloeiende wangen van. 

Vanmorgen had Didi geen zin, ze eet slecht en is niet erg in orde, ze gaf zelf aan dat we 'hier' naar beneden moesten en daar luister ik dan maar naar.

Vanmiddag deden we wel een fijn rondje. Op het gemak langs het haventje en de dijkhuisjes en omdat we toch langzaam liepen verzamelde ik nog maar eens een zak rommel, vooral bierblikken en lege sigarettenpakjes.

Er stak een vlinder de weg over vlak voor mijn voeten, volgens mij een dagpauwoog. Ik heb wel een foto maar dat is niet de moeite, dan staat het anemoontje er beter op. Prachtig hè! Die eerste voorjaarsdingetjes zijn het leukst, dat floept dan zomaar onder de sneeuw vandaan.

Toen we bijna thuis waren stond er iemand te fotograferen, Didi had het sneller door dan ik, we deden nog gezellig een kopje thee.

Joop keek vanmorgen met een monteur bij de verwarming in Scharendijke, er bleek wel degelijk iets aan de hand met de unit. Het is geregeld.

Ze waren al druk bezig in *kuch*  hun huis, zei Joop, ik ben erg benieuwd hoe het wordt, ik denk best mooi als ik de plannen zo hoor. Dat is dan ook wel weer leuk.

Ria Maandag 05 Maart 2018 at 7:18 pm | | Standaard

vijf reacties

Sil

Hier liggen alle bloemen plat, niks aan maar misschien moet de boel hier in Nijkerk ook eens doodgespoten worden, ….
We dokken nu wel allemaal erg veel maar dat komt wel weer goed allemaal x

Sil, - 05-03-’18 20:25
Thérèse

Ja, hier ook een heerlijke dag, na al die kou helemaal.

Thérèse, (URL) - 05-03-’18 20:49
Renesmurf

Sterkte voor Didi, hopelijk gaat de lente goed doen! Ja, een verhaal met een staartje, dat huis, maar daarna is het dan ook eindelijk klaar, mogen we hopen.

Renesmurf, (URL) - 05-03-’18 21:27
Sjoerd

Heerlijk weer was het hier ook, en nu schijnt alweer de zon… Het kan niet op.

Sjoerd, (URL) - 06-03-’18 12:35
Jan K. alias Afanja

Wandelen begint weer een genoeglijke bezigheid te worden met dit weer. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-03-’18 21:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.