Spullen

Na een jaar openbaar vervoer heeft Silvia weer een auto, dat moet toch wel even vermeld worden in het grote familieboek. Weer een Ka, een rode dit keer. De blauwe van Mir gaat morgen naar de sloop, zij gaat een tijdje fietsen. of brommen... en dan daarna.....

De bijzettafeltjes zijn gearriveerd en zijn leuk! Mooi afgewerkt en niet zo grof als het bankje, dat ik inmiddels alweer verzet heb omdat het niet goed bij de tafeltjes past, het werd veel te druk daar. Dat bankje staat nu bij de eethoek, heel leuk, daar kan ik wat planten op kwijt. Het is nu nog wachten op de poef, dat is ook best spannend want ik bestelde juist geen bruin omdat het dan allemaal te bruin werd. Misschien moet ik dan morgen Joop zijn stoel in de keuken zetten omdat de poef daar beter past.

Afgelopen week zei iemand dat ik iets maar niet moest vertellen omdat anderen daar misschien weleens om  zouden moeten lachen en dan in de zin van uitlachen. En dat is nu juist iets waar ik me niets van aantrek, ik hou me al zo in altijd. Ben je gek, lekker laten lachen. Juist de dingen die me bezig houden wil ik kwijt, daarom ben ik ook met dit weblog begonnen! En privedingen van familie daar vertel ik natuurlijk niets meer over, behalve als ze een autootje kopen.

Ria Woensdag 07 Maart 2018 at 7:05 pm | | Standaard

acht reacties

Fien

En Joop erbij?

Fien, - 07-03-’18 19:38
ria

Oh jij bent snel ik had het nog even weggehaald, nee hoor Joop mag dan bij mij op de bank :-D

ria, (URL) - 07-03-’18 19:48
Sjoerd

Tsja… Dat wordt schuiven voor Joop.

Sjoerd, (URL) - 07-03-’18 21:02
Sil

Het gaat niet om wat je hebt maar om wie je bent !!

Sil, - 07-03-’18 21:43
ria

@Sil: Nou wij riepen vroeger altijd, ‘geld is niet belangrijk, als je maar spullen hebt!’

ria, (URL) - 07-03-’18 21:57
Renesmurf

Ja, er zijn altijd mensen die het beter menen te weten, maar juist jouw gedachten is waar het om gaat. Dat maakt een weblog een weblog.

Renesmurf, (URL) - 07-03-’18 23:55
Wieneke

Ja, helaas….. enige zelfcensuur is wel nodig op een weblog.

Wieneke, (URL) - 08-03-’18 12:10
Jan K. alias Afanja

Mooi rood is niet lelijk, dat geldt ook voor een Kaatje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-03-’18 14:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.