Leermomentje

De kippen van de camping liepen onderaan de dijk, Didi vond het erg interessant dus toen heb ik haar toch maar even aangelijnd. 

Het was lekker vandaag, eindelijk komt er een beetje kleur al bloeit het longkruid hier nog net niet..de narcissen beginnen.

Vanmiddag een rondje rond Keesje en ik verzamelde ondertussen een hoop afval op een klein stukje. Er stopte een auto en de bestuurder vroeg of ik zwerfafval had, het zag er waarschijnlijk heel onhandig uit want in de ene hand een hoop troep en aan de andere een met de lijn spelende Didi.

Ja dat had ik natuurlijk en hij vroeg of hij het mee kon nemen, natuurlijk mocht hij dat, wat een aardige mensen zijn er toch nog. Ik heb geen idee wie het was, zijn kleine zoontje zat naast hem, een leermomentje voor het ventje, 'altijd oudere dames verlossen van hun zwerfvuil'.

Ik plantte nog maar eens een paar stekjes van de geldboom en de sanseveria, die had ik nog niet, maar het is leuk om het eens te proberen. En ik kocht een varen een hoge, tenminste dat is hij nog niet heel erg maar dat komt vanzelf bij planten hè, die groeien als het goed is.

Ria Vrijdag 09 Maart 2018 at 5:26 pm | | Standaard

acht reacties

Fien

Wij hebben vanmiddag in de tuin gewerkt. Er moest nodig gesnoeid worden. En toen moest ik even aan jou denken. Hoe blij je bent van die grote tuin verlost te zijn.

Fien, - 09-03-’18 19:45
ria

Jaaaa, heerlijk! Ik heb er vanmiddag ook aan gedacht, maar morgen ga ik de stoep schuren denk ik, groot stuk al gedaan maar de rest moet nog en gewoon een beetje rommelen als het lekker weer is :-D

ria, (URL) - 09-03-’18 19:50
Margo

Bij bloeien al een week narcisjes in de tuin.

Margo, (URL) - 09-03-’18 20:09
Thérèse

Ja, soms heb je dat opeens, behulpzame mensen. Zo iets doet je echt goed, hè?
Nou, je bent weer lekker bezig, Ria. Op naar de lente.

Thérèse, (URL) - 09-03-’18 20:14
Sjoerd

Fijn als er mensen zijn die begrijpen waar je mee bezig bent

Sjoerd, (URL) - 09-03-’18 21:29
Wieneke

Hahahaha, verlos oudere dames van hun zwerfvuil. Hij is weer goed, Ria. De meneer krijgt een opgestoken duimpje van mij. En jij ook natuurlijk. :-)

Wieneke, (URL) - 10-03-’18 11:43
Jan K. alias Afanja

Van bloeiende narcissen is hier nog geen sprake, maar ik ben al lang blij met de sneeuwklokjes die vrolijk in de wind heen en weer wiegen.
Maak er een mooi weekend van.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-03-’18 13:35
Renesmurf

De lente gaat langzaam maar zeker beginnen. En het vuil zal helaas alleen maar meer worden.

Renesmurf, (URL) - 10-03-’18 15:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.