Time flies

Zo langzamerhand gaan er toch eens wat minder kleren aan, vooral overdag. Het was heerlijk vandaag! Ik begon de dag met het maken van soep. Kip met veel groente altijd lekker, allebei de meiden in de buurt, die houden wel van een kopje.

Vanmiddag de laarzen weer opgeraapt en naar de gemeenteafvalbak gebracht op het Veer, het was tenslotte nationale opschoondag, we waren er bijna toen Heleen de bocht om kwam en zodoende hebben we gezellig samen verder gewandeld. 

Vanavond was de soep aan de beurt met stokbroodjes en kaasjes enzo en een wijntje natuurlijk, het gezin was weer even compleet. Even bijpraten, herinneringen, plannen, ook al gezellig.

En nu nog even zitten na het avondwandelingetje. Kwart voor elf ineens, mijn horloge staat al goed. Lekker vroeg in bed zo!

De foto is gemaakt bij Bommenede waar de pony's lopen.

Ria Zaterdag 24 Maart 2018 at 9:35 pm | | Standaard

vijf reacties

mack

Mooie foto zeg. Zeker uitvergroot.

mack, - 24-03-’18 22:37
sil

soms is luisteren beter dan vertellen ,…leermomenten zullen er altijd blijven maar gezellig was het zeker wel,… zoals altijd xxx

sil, - 24-03-’18 23:13
Renesmurf

ja, morgen worden de avonden lichter en het weer zachter, ik kan me daar al op verheugen!

Renesmurf, (URL) - 24-03-’18 23:46
Sjoerd

Heel mooi uitzicht daar, wel erg vlak. Een kom soep gaat er hier ook wel in.

Sjoerd, (URL) - 25-03-’18 07:40
Jan K. alias Afanja

Mooi landschap op je foto.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-03-’18 14:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.