Wat moet moet

Soms kan je toekomst er ineens een stuk minder zonnig uitzien, dat overkomt elke dag vele mensen en meestal gaat het een beetje langs je heen, maar zo gauw het iemand uit je nabije omgeving betreft wordt het toch een stuk voelbaarder. We wachten de verdere ontwikkelingen af, leven mee en zijn er als dat nodig is.

Als het een beetje tegenzit kan je zelf zomaar van de ene op de andere dag de klos, de sigaar of de pineut zijn, om er maar eens een luchtige draai aan te geven.

Wij gaan morgen eens in Rotjeknor kijken. Freek gaat mee want ik durf daar niet te rijden en Joop mag niet na het darmonderzoek dat hij krijgt in vervolg op het bevolkingsonderzoek. Hopelijk vinden ze niets. 

Vier jaar geleden was er tenslotte nog niets aan de hand, geen poliepje te vinden. Maar goed, wat moet moet, want er was bloed. 

Ik hoor zelfs al van mensen die niet (meer) aan dat bevolkingsonderzoek mee doen vanwege de onrust die het met zich meebrengt, dat kan ik begrijpen, ik begin zelf ook al te twijfelen. Als je iets mankeert heb je klachten en dan ga je naar de dokter (kuch), die zijn daarvoor.

Ria Donderdag 05 April 2018 at 4:52 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Die onderzoeken zijn er niet voor niks. Natuurlijk ligt het er wel aan wat voor onderzoeken en het is vrijwillig om mee te doen. En het leven zelf, dat hangt helaas altijd aan een zijden draadje.

Renesmurf, (URL) - 05-04-’18 22:11
Sjoerd

Je moet er in ieder geval positief tegenaan kijken…

Sjoerd, (URL) - 06-04-’18 06:39
Margo

Ik doe aan geen enkel onderzoek meer mee, geeft mij te veel stress. Hopelijk hoeft Joop hierna niet meer terug te komen! Jullie hebben in ieder mooi weer dus misschien kunnen jullie er nog een gezellig dagje van maken. Anders kom je straks toch masr in de filestroom terecht.

Margo, (URL) - 06-04-’18 11:40
Jan K. alias Afanja

Zo is ‘t: wat moet dat moet, maar liever niet. Veel sterkte met het onderzoek, hopelijk vinden ze niets kwalijks en was het loos alarm.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-04-’18 12:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.