Wijzer

Gisteravond zo'n rare wazige zonsondergang, zou dat het saharastof nog geweest zijn wat in de lucht hing. Dat was al een paar dagen geleden, maar wind was er ook niet. Ik vond het er in elk geval vreemd uit zien.

'Je hebt je ochtendrondje er weer opzitten! Kopje koffie en dan ga je weer zeker', riep iemand naar me vanmorgen. De mensen vinden dat ik veel loop zeker,  maar meer dan twee wat langere rondjes doe ik toch echt niet per dag. Honden hebben ook hun beweging nodig, zeker Didi na de vrijheid die ze had op Scharendijke, we hebben ons goed aangepast vind ik.

Het is deze week weer de week van de Hartstichting vorig jaar collecteerde ik, nu zit ik dus in het systeem en werd me gevraagd weer een wijkje te doen en dat deed ik vandaag, wel weer een extra wandelingetje natuurlijk maar zonder Didi. En zodoende ben ik weer wat wijzer geworden wat betreft het dorp en zijn bewoners, want dat gaat samen.

Ria Donderdag 12 April 2018 at 6:48 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Net wat je leuk vindt. Het zijn rare luchten, hier ook.

Renesmurf, (URL) - 12-04-’18 23:29
Sjoerd

voor mij mag de zon wel weer gaan schijnen en de temperatuur wat omhoog…

Sjoerd, (URL) - 13-04-’18 08:56
Jan K. alias Afanja

Ik denk dat dat iinderdaad nog Saharazand.
Hier zag ik vanmorgen allerlei vreemde grijze golfvormige wolken … heel apart.
Afijn, maak er een mooi weekend van!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-04-’18 14:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.