Kater

Je gaat toch anders slapen als je weet dat je er om kwart voor vijf weer uit moet, het wilde ook niet erg lukken.  En dan gaat er plots een piepje om kwart voor drie. Nooit zijn er piepjes 's nachts echt nooit! ... Maar dan ben je toch allebei klaar wakker. 

Joop ging er even later maar uit, ik probeerde het nog eens, maar ja dat lukt dan toch niet meer. Ik ging de krant maar lezen en ook tegen vijven eruit. Half zes zou de taxi komen.

En dan is het vijf over half en twintig voor en krijg je het een beetje benauwd want krap gemeten. Alleen handbagage en al in gecheckt, vijf voor negen vliegen. Joop belde eens, de chauffeur had startproblemen met zijn eigen auto en moest van Oosterland komen. 

Twintig over zes was hij er gebracht door een vriend oid en ze reden met onze auto anders had eerst de taxi nog opgehaald moeten worden op Renesse. Het was krap, meestal file rond Antwerpen en voor Brussel, maar wat bleek het was 1 mei vandaag, de dag van de arbeid en dan doen ze juist niets in België. Het leek wel zondag op de weg. 

Dat was dan weer een meevaller en ze waren nog ruim op tijd.

Ik had al een rondje gedaan en gedoucht toen de chauffeur weer terug was, hij was blij, had hem ook wel een beetje geknepen natuurlijk. Bruno bracht hem weer thuis.

Daarna ging ik naar de kapper weer even voor de puntjes, mijn haar zat prachtig vandaag want Mir had het netjes gefohnt. Ik was van achteren een lyceum en van voren een museum. Zo voelde het ook na een nacht bijna geen slaap, ik had de hele dag het gevoel of ik een kater van jewelste had (ja ik weet hoe dat voelt) en een tukje in de zon vanmiddag wilde ook al niet lukken, dus dat wordt vroeg in mijn mandje vanavond.

De bloemen kwam ik tegen bij Bommenede waar ik met de auto naar toe gereden was...

Ria Dinsdag 01 Mei 2018 at 5:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zes reacties

Wieneke

Jee, wat een akelige senuwesooi, zeg. Gelukkig dat het toch nog goed gekomen is. Op de Dag van de Arbeid niks doen. Hoe verzinnen ze het? Te weinig slaap is killing al zit je haar nog zo mooi :-) Vannacht zul je wel beter slapen, denk ik zo.

Wieneke, (URL) - 01-05-’18 19:53
Sjoerd

Soms zit het tegen, maar meestal komt het goed…

Sjoerd, (URL) - 01-05-’18 21:13
Renesmurf

ja, na een slechte nacht volgt een brakke dag, en dan werd het ook nog spannend, wat zal je komende nacht lekker slapen.

Renesmurf, (URL) - 01-05-’18 23:05
Thérèse

Gossie wat een ellende en geweldig dat Joop zijn vliegtuig nog gehaald heeft. Ga je lux, zit je potdomme nog in de zenuwen.

Thérèse, (URL) - 01-05-’18 23:12
John

Een hele nacht slecht slapen is niet echt bevorderlijk voor het gevoel, en de dag doorkomen is een crime.

John, (URL) - 02-05-’18 06:37
Irene

Wat een spannend verhaal. Dankzij ons werkzame/werkschuwe Belgen liep het goed af :-8

Irene, (URL) - 02-05-’18 12:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.