Storing

Om een uur of half elf ben ik meestal wel klaar met de dag nu Joop er niet is, anders ook wel, maar dan probeer ik het nog weleens wat langer vol te houden voor de gezelligheid. Het gevolg is natuurlijk dat ik ook weer vroeg wakker ben, ook wel lekker hoor zeker met dit mooie weer. Het was heerlijk vanmorgen!

In Nepal was er een behoorlijk noodweer geweest, ik had nog zo tegen Joop gezegd dat hij zijn regenjas mee moest nemen, maar ja eigenwijs natuurlijk. Het water stroomde onder de deur door en er was een stroomstoring waardoor de olifanten nu vrij rondliepen omdat het schrikdraad niet werkte, zoiets. Joop heeft het zelf getest, want wat een olifant kan hebben.... juist.

Als het goed is staan ze nu weer achter hun touwtje en die andere wilde dieren doen we maar net of die er niet zijn. Joop is niet bang van de wilde dieren zegt hij en hij gaat ook niet in het bos, want daar zijn ze hè.

Nu ja alles werkt weer en hier gaat ook alles zijn gangetje, lekker gewandeld, gezwommen (Didi) en omdat haar onderkant toen toch nat was heb ik thuis de bovenkant ook nog maar uitgespoeld want ze was toch wel heel erg stoffig. Een bak sla met huzarensalade niet echt dat je zegt daar word ik blij van, maar het was allemaal nog in huis, morgen ga ik mezelf trakteren.

Ria Zaterdag 05 Mei 2018 at 6:27 pm | | Standaard

zeven reacties

Joop

Niet overdrijven want de olifanten waren niet uitgebroken.

Joop, - 05-05-’18 19:13
Jeanne

Zover weg, maar toch zo dichtbij, die Joop!

Jeanne, (URL) - 05-05-’18 22:04
Sjoerd

Ik wil niet weten wat zo’n reis kost, maar dan mag jij je best ook wel even trakteren.

Sjoerd, (URL) - 05-05-’18 22:30
John

Ik ben het met Sjoerd eens. Even iets leuks voor je zelf kopen kan geen kwaad.

John, (URL) - 06-05-’18 08:57
ria

Ja ja komt goed.

ria, (URL) - 06-05-’18 09:28
Wieneke

Ja, wij klagen wel eens dat het bij ons erg hard kan regenen, maar in verre landen weten ze er ook van mee te praten. Gelukkig is alles weer in orde. Ik ben benieuwd waar jij jezelf op gaat trakteren, maar dat vernemen we wel, he?

Wieneke, (URL) - 06-05-’18 10:18
Jan K. alias Afanja

Ik zou toch even raar staan te kijken als er ‘s ochtends ineens een paar olifanten voorbij kuierden …
Je hebt gelijk, verwen jezelf maar eens lekker! Geniet ervan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-05-’18 11:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.