Kil en stil

Grijs en koud vanmorgen de verwarming was zelfs aangegaan, dat is nu ook weer niet nodig natuurlijk, dan maar een paar sokken en een trui.

Joop is sinds gisteren weer terug in Kathmandu en maakt zich klaar voor de terugreis, hij heeft al ingecheckt al duurt het nog tot eind van de middag eer hij vertrekt. Woensdagmiddag is hij dan weer hier.

Ik zal blij zijn als we weer compleet zijn, ik kom ook nergens toe, geen tekening, niet breien, ik heb geen rust. Mogen hopelijk weer wat lekkerder weer.

Ria Maandag 14 Mei 2018 at 6:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Renesmurf

Goh, en hier is het al dagen achtereen zomers warm weer, echt genieten! Op de stortbuien na.

Renesmurf, (URL) - 14-05-’18 22:28
Jeanne

Hier in Groningen zitten we goed de laatste dagen, wat het weer betreft. Het komt vast goed daar in Zeeland, staat toch bekend om de meeste zonuren?

Jeanne, (URL) - 14-05-’18 23:17
Jan K. alias Afanja

Ook in Fryslân hebben we niet te klagen de laatste dagen. Het was een lekker zonnig weekend met gisteravond een verfrissende bui met amper 15 mm water voor ons tuintje. En vandaag scheen de zon weer de hele dag.
Een goeie terugreis voor Joop!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-05-’18 00:21
John

Vandaag wordt het weer lekker. Dan kunnen we weer twee dagen genieten van hogere temperaturen.

John, (URL) - 15-05-’18 08:11
Sjoerd

Dan wens ik hem een behouden vlucht toe en jou straks wat rust…

Sjoerd, (URL) - 15-05-’18 09:58
Irene

Wat Sjoerd zegt. En ik zie dat er bij jullie ook geploegd wordt met de gps (hier niet maar ik heb een neef in de NOP die dat doet).

Irene, (URL) - 15-05-’18 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.