Bewaren

Vanmorgen kwamen we niet ver want het regende behoorlijk. De boeren waren er blij mee denk ik zo en het zal nog wel te weinig zijn, hopelijk valt er nog een beetje want alles was wel aan een opfrissertje toe.

Vanmiddag kwamen we langs 'Zeelanderij', waar het elk jaar barst van de knalrode wantsen en nu was er al weken geen wants te bekennen... tot ik er vanmiddag weer een stuk of wat zag. Het is toch maar raar gesteld met de natuur, we zouden er eens wat zuiniger mee om moeten springen.

Vanavond gingen we naar de film in Fizi. Een film van Digna Sinke

Digna Sinkes nieuwe documentaire is een fraaie, vaak ontroerende zoektocht naar de essentie van materialisme. Ster van de documentaire is Sinkes Zeeuwse moeder, die laat zien dat rijkdom ’m niet zit in bezit. (de Volkskrant)

Prachtig! 

Ik heb genoten!

Ria Woensdag 23 Mei 2018 at 11:07 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Die film (documentaire) zou ik ook graag willen zien. Ik schrijf het in ieder geval op.

Thérèse, (URL) - 24-05-’18 00:36
Sjoerd

Lijkt me inderdaad een mooie documentaire, toch eens naar op zoek gaan.

Sjoerd, (URL) - 24-05-’18 08:49
John

Hier was het gister overdag kurkdroog, maar rond half negen ging het hier helemaal los. Er viel meer regen dan in een maand denk ik, en dat in een half uur..
Die docu ga ik zeer zeker kijken. Dank voor de tip.

John, (URL) - 24-05-’18 12:13
Irene

Ah juist, die film ;-)

Irene, (URL) - 24-05-’18 13:21
Jan K. alias Afanja

Mooie foto van die rolklaver.
Hier in Fryslân hebben we al anderhalve week niet meer dan een halve mm regen gehad. Onze tuin kan wel weer wat gebruiken en natuur & landbouw niet minder, denk ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-05-’18 14:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.