Allesbehalve

Eindelijk begint de campanula te bloeien, het paadje naast de garage staat er vol mee, een beetje te vol vond Joop vandaar dat ik al een boel heb weggehaald wat ik nu weer zonde vind, want het staat echt heel leuk. Morgen nog eens wat meer foto's maken want er stonden teveel auto's vandaag.

Het was rommelmarkt vandaag op het dorp, Joop was er al vroeg bij om even rond te kijken, Sil en ik gingen iets later en we scoorden elk een 'grijpertje' voor rommel waar je net niet bij kunt.

Vanavond is er het jaarconcert van de Harmonievereniging Nut en Uitspanning met bal na in dorpshuis de Maire en dan is er ook nog voor de liefhebbers een Drive-in boerenbioscoop. 

Morgen is er dan weer live muziek in het dorpscafe met Rebound, dus dan kunnen we weer gaan dansen, al denk ik dat ik een keertje oversla. Alles behalve saai hier in Zonnemaire.

Ria Zaterdag 26 Mei 2018 at 9:00 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Mmm mooi verhaal maar ik zie geen foto…

Sjoerd, (URL) - 26-05-’18 22:31
ria

Vanmiddag was alles weer even goed. Ach ja ik kan me er niet druk meer over maken hoor, zo belangrijk is het ook allemaal weer niet en op de laptop doen ze het wel gewoon.

ria, (URL) - 26-05-’18 22:48
John

Het dorpsleven doet niet onder voor de stad. Hier was gisteravond ook van alles te beleven. En dat voor zo’n klein durpje.

John, (URL) - 27-05-’18 08:01
Sjoerd

Aha, vanochtend doet alles het weer…

Sjoerd, (URL) - 27-05-’18 11:21
Jan K. alias Afanja

Campanula … dat was precies de naam die ik nog bij een bloem op een foto zocht. Dankjewel en een een fijne zondag verder!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-05-’18 12:52
Thérèse

Gezellig op jullie dorp, Ria.

Thérèse, (URL) - 27-05-’18 22:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.