Hos

Het gras bloeit nu! Prachtig al die wollige bermen! Weinig foto's want ik doe nog rustig aan met mijn rug al gaat het wel al beter. Af en toe een paracetamolletje helpt ook wel en met die hitte kan je toch verder niet veel.

Ik 'voog de stoepe' en trok wat onkruid tussen de tegels vandaan, dat gaat dan weer wel, dus blijven bewegen anders wordt het alleen maar erger en oh ja ik verschoonde ook nog het bed ook dat ging gewoon, wat zeur ik toch over die rug...

Deze meneer (of mevrouw maar ik vind het meer een meneer) kroop gisteren op de tafel, ik kan hem niet vinden in het grote wantsenboek. maar misschien zegt iemand gewoon, 'oh maar dit is een bruine Egyptenaar', dat zou fijn zijn.

Verder informeerde ik eens bij Fizi wanneer de film van Digna weer vertoond zou worden, want een vriendin wilde graag omdat ze vorige week niet kon, ik dacht eraan samen met de meiden te gaan want ik wilde best nog een keer, maar 'de voorstelling gaat niet door vanwege te weinig belangstelling kreeg ik als antwoord'. Dat vind ik raar. Hoe kan je dat nu van tevoren weten. Soms hoor ik weleens van mensen dat ze met een paar man in de zaal zitten, dus waarom deze niet?

Ria Dinsdag 29 Mei 2018 at 6:29 pm | | Standaard

vijf reacties

Wieneke

Wij gaan regelmatig naar de middagfilm in een bioscoop en erg vaak zitten we maar met een stuk of acht mensen te kijken. We hebben ook wel eens met zijn tweeën gezeten. Konden we lekker hardop commentaar leveren :-)

Wat vervelend van je rug. Maar een beetje in beweging blijven is inderdaad het beste anders gaat het helemaal vast zitten. Beterschap!

Wieneke, (URL) - 29-05-’18 22:26
John

Ik zou het hier https://www.facebook.com/groups/649372068477784/ proberen. Even lid worden en het meneertje daar uploaden. Krijg je vast antwoord. :)

John, (URL) - 30-05-’18 17:45
John

Oh, en beterschap met je rug.

John, (URL) - 30-05-’18 17:45
John

Voor het gemak heb ik je daar even toegevoegd :)

John, (URL) - 30-05-’18 17:46
Jan K. alias Afanja

Ik reageer wat laat, dus ik hoop dat die rugpijn allang vergeten is.
Geen idee wat voor wants het is, maar mooi is hij wel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-06-’18 14:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.