Gebuk

Het was een rotweek. Allerlei vage klachten, een antibioticakuur, daar wordt een mens ook nooit vrolijker van en eerst dacht ik dat het ook al niet hielp, maar sinds gisteren en vanmorgen de laatste pil voel ik me een ander mens. Klachten weg, rug weer grotendeels recht, heerlijk!

Ik heb een bakje in de gootsteen gezet voor het groene afval dat er eigenlijk het meeste is, zodat ik niet voor elk theeblaartje hoef te bukken, dat scheelt een hoop gebuk en om het te vieren deed ik mezelf vanmiddag een nieuwe lippenstift cadeau.

Ja, dat gebruik ik weleens. Voor de frisse look en die ik had was zo goed als op. Ik had inmiddels al twee nieuwe gekocht die niet bevielen, want ik heb ze graag een beetje vettig, maar nu heb ik geloof ik de goeie te pakken al is het altijd weer even wennen ook aan het nieuwe puntje.

En omdat ik toch bezig was gelijk een flesje nagelak.... dat is al jaren geleden ook vanwege het vele getuinier waar net gelakte nagels niet goed mee samen gaan. Leuk! Knalrood! Niet dat ik dat nu altijd weer ga doen, maar gewoon als ik er eens zin in heb of gewoon nooit meer na vandaag, dat kan ook.

Ria Zaterdag 02 Juni 2018 at 5:35 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ieder zo zijn eigenaardigheden. En kwaaltjes. Zo is het leven.

Renesmurf, (URL) - 02-06-’18 23:09
Jan K. alias Afanja

Fijn dat je weer pijnvrij bent, ik weet hoe belangrijk dat is. Geniet ervan!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-06-’18 23:46
Margo

Ik was ook ziek, ook nogal vaag! Wat waart er rond?

Margo, (URL) - 02-06-’18 23:55
John

JA, als je allerlei vage klachten hebt is het niet leuk. Bij ons staat dat bakje in het keukenkastje, want ik vind het een ranzig zicht in de gootsteen.

John, (URL) - 03-06-’18 08:39
Sjoerd

Het groen staat hier ook in een bakje… wel zo handig.

Sjoerd, (URL) - 03-06-’18 13:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.