Volger

Het is alweer zover, ik denk dat er vanmorgen al bloemen open waren, dus morgenochtend maar eens gauw gaan kijken bij het vlas, want dat mogen we niet missen natuurlijk.

'Hoi Ria', klonk het toen ik langs de camping liep, ze leest al jaren mee en als we elkaar tegenkomen maken we even een praatje. Ook een houten huis gehad, naar ons huis waar we nu wonen gekeken toen het nog te koop stond en zo zijn er nog wel een paar raakvlakken. Binnenkort komt ze ook op Schouwen wonen met haar man. Stiekum een fotootje gemaakt toen ze terug liep, vindt ze vast wel goed.

Ria Zondag 03 Juni 2018 at 8:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Renesmurf

Als het maar gezellig was, en dat zal het vast ook wel worden! Volgende keer.

Renesmurf, (URL) - 03-06-’18 23:55
Sjoerd

Mooi toch zo’n volger die je ook nog wel eens tegenkomt.

Sjoerd, (URL) - 04-06-’18 07:28
John

Ja, ik was vorig jaar te laat met het vlas hier. Nu heb ik er hier nog geen gezien. Ze is onherkenbaar, dus het zal wel niet erg zijn.

John, (URL) - 04-06-’18 07:46
Eugenie

Hoi Ria, ja dat vind ik wel goed hoor. Leuk die foto zo van achteren. Duke had het wel door!!

Eugenie, - 14-06-’18 17:08
Eugenie

We hebben zeker veel gemeen. Neem alleen al die liefde voor al die mooie bloemen die spontaan ieder jaar de bermen weer bevolken. Ik kan het ook niet laten om er ieder jaar weer een foto van te maken, het is zoooo mooi!

Eugenie, - 14-06-’18 17:10
ria

Fijn! Dank je! Ja je weet het niet tegenwoordig met die nieuwe privacy wet ;-)

ria, (URL) - 14-06-’18 19:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.