Feestelijk

Eén dezer dagen wordt Freek tachtig en dat vierden we vandaag alvast een beetje samen. We wandelden en kletsten wat bij want het was alweer een tijdje geleden dat we elkaar zagen. Joop was naar Nepal en zij naar Kroatie, ja mijn familie reist wat af hoor.

En vanavond waren we in Zierikzee, daar waar Freek zijn jeugd doorbracht en een  inmiddels onherkenbaar geworden geeelte van Zierikzee. Janny voor het straatje waar ze bijna gingen wonen geloof ik.

Zijn ouderlijk huis aan de Julianastraat, waar ik ooit tussen de middag mijn boterhammen op at en Janny bij haar tweede bezoek in de witlofpit viel. Zo gaat dat, je ziet iets en dan komen de herinneringen, daar gaat ook de film over.

We aten heerlijk bij 'de Kaoie', Freek was de BOB en bracht ons ook weer netjes thuis, luxe!

Wij namen zodoende koffie met wat lekkers erin en hij een sorbet die ook erg lekker smaakte, maar toch niet kon tippen aan de sorbets van Frans Hogerheijde.

Het was alweer erg gezellig, die houden we erin Freek volgend jaar weer!

Ria Dinsdag 12 Juni 2018 at 9:31 pm | | Standaard

zes reacties

Janny

Wat een leuke foto’s Ria, kan ik les krijgen van jou?

Janny , - 12-06-’18 22:22
ria

:-D :-D

ria, (URL) - 12-06-’18 22:24
Thérèse

Dan alvast een beetje gefeliciteerd met Freek.

Thérèse, (URL) - 13-06-’18 01:28
John

80, mooie leeftijd. Gefeliciteerd met de jarige job. Ja, ook Zierikzee veranderd behoorlijk. EN over 80 jaar is het helemaal niet meer te herkennen.

John, (URL) - 13-06-’18 06:41
Jan K. alias Afanja

80 jaar, dat lijkt me een prima reden voor een gezellig dagje met een wandeling en een etentje. Alvast van harte gefeliciteerd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-06-’18 11:32
Sjoerd

Dat is een hele mooie leeftijd, die hoop ik ook in een goede gezondheid te halen.

Sjoerd, (URL) - 13-06-’18 12:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.