Dekselse kleuren

Weer eentje klaar. Weer om buiten te zitten is het niet, dus lekker kleuren maar.  Ik vind deze zelf erg leuk, omdat ik niet zelf de kleuren heb gekozen, wel de volgorde van gebruik natuurlijk en voor mijn doen erg veel kleuren.

Bij een kleurdoos liggen de potloden altijd netjes in gleuven, maar meestal ligt er ook een aantal in het deksel en die heb ik bij deze gebruikt. Het waren er wel een stuk of twintig.

Heel veel wind vandaag en vanmorgen had Didi totaal geen zin, we kwamen bij de molen terecht dat is lekker dichtbij en er wordt veel geplast en gepoept en terwijl ze dat deed zag ik dat de molen behoorlijk begroeid is op sommige plekken, het lijkt een soort vetplantje, een doordouwertje zal ik maar zeggen.

Vanmiddag nog steeds veel wind, maar gelukkig ook wat zon.

Vlindervleugels hebben het ook zwaar te verduren met zo'n wind zo te zien.

Joop ruimt nog steeds op, ik kijk maar niet teveel want soms vind ik het best zonde, dan gaat mijn fantasie op hol bij al die oude ijzeren troep, daar valt nog best wat leuks mee te doen, of een paar leuke ouwe plankjes... En we hebben al zoveel weggedaan... een mens verzamelt nogal wat in de loop der jaren.

Ria Donderdag 21 Juni 2018 at 6:40 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Opruimen heeft een goed doel, als je iets nodig hebt wat je had, kun je het opnieuw kopen.

Sjoerd, (URL) - 21-06-’18 22:55
ria

Ja, dat zeg ik ook steeds:-(

ria, (URL) - 21-06-’18 22:57
John

Hout heb ik ook zoveel. Ik verzamelde zelfs zoveel dat ik het moest gaan verplaatsen. Ik ben binnen aan het opruimen tussen mijn spullen. Ik heb teveel.

John, (URL) - 22-06-’18 08:02
Jan K. alias Afanja

Bij die molen had ik een heel ander beeld …
De vleugels van het dikkopje beginnen aardig te rafelen, die moeten niet teveel wind meer hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-06-’18 12:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.