Anders

Ze zijn nog van vorig jaar en eindelijk bloeien ze, ik dacht steeds dat het dezelfde waren al is het blad wel een beetje anders, maar nu blijken de bloemen ook anders te zijn. Kaarsen, ik denk de mooie een koningskaars en de eenvoudigere stalkaarsen. Ik heb er nog een paar van, die heb ik maar buiten de deur gezet dan kunnen ze zich zaaien in de buurt, want dat doen ze vast.

Het is veel te droog, zelfs de plantenbakken worden nu droog, dus ik giet er lustig op los.

Ik dacht eraan de hortensia te verplanten die nu eigenlijk te groot wordt voor de bloemenbak, maar daar wacht ik nog maar even mee, geen goede tijd.

Ik vind het raar weer, de zomers van vroeger zijn niet meer. En niet alleen de zomers. Je hoeft alleen maar naar de lucht te kijken om te zien dat alles veel feller is en dat wordt alleen maar erger. 

Ik ben blij met mijn pet en ik doe lange mouwen aan als de zon schijnt, zeker op een dag als vandaag gaat dat goed want het was best fris, als het te warm is ga ik toch niet ver wandelen.

Ria Zondag 24 Juni 2018 at 6:01 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Hier was het erg regenachtig vandaag, en staat de natuur er ook prachtig bij! Een heerlijk seizoen.

Renesmurf, (URL) - 24-06-’18 22:38
Sjoerd

Oh, die staan er stevig bij.

Sjoerd, (URL) - 25-06-’18 10:06
Jan K. alias Afanja

Dat zijn flinke jongens geworden, die kaarsen van jou.
Hier is in juni 21 mm regen gevallen, daarmee schijnen we bij de nattere regio’s van ons land te horen, geloof ik.De afgelopen dagen was het in elk geval grijs en aan de natte kant.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-06-’18 13:43
Thérèse

Hee, die heb ik vorig jaar ook gehad, was ook uitgezaaid ergens vandaan, denk ik. Is wel een knots van een plant, hè?
Morgen ga ik bij je bijlezen. Ik ben weer achter geraakt.

Thérèse, (URL) - 26-06-’18 01:37
John

Dat van de lucht (het licht) was me ook opgevallen. Ik zei het nog tegen de buurman maar die ziet het niet. Ik zie veel veranderen trouwens. Niet goed.

John, (URL) - 26-06-’18 07:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.