In bloei

Volop zon vanmiddag, de wilgenroosjes bloeien nu ook. Je kunt ze beter niet in je tuin hebben, maar zo in de berm zijn ze best leuk. Dat witte vlekje rechtsboven is een vlinder.

Ik heb weer gepoetst vanmorgen, maandag hè.. eerst wilde ik nog een snippermorgen nemen maar ja dan moet het toch morgen weer en nu is het gebeurd, inclusief grote beurt voor de badkamer.

Joop puzzelt en ik leg af en toe ook een stukje weg. Ondertussen kijken we af en toe op het metertje van de zonnecollectoren, dat gaat best hard als de zon zo schijnt.

Twee knoppen in de cactus van Kees!

Ria Maandag 25 Juni 2018 at 7:20 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

Waarom poetst Joop niet… Hier doen we alles samen.

Sjoerd, (URL) - 25-06-’18 22:26
ria

Dat kan hij niet en dan moet ik het toch nog een keer over doen. Hij doet wel steeds eens iets meer hoor, zoiets moet ook een beetje groeien. Laat mij maar lekker zeuren over dat gepoets, ik vind het niet zo erg om te doen ;-)

ria, (URL) - 25-06-’18 22:47
Margo

Dat zou best een nieuw stuk cactus kunnen zijn. Mijn cactus heeft ook twee nieuwe stukjes erop. Dacht bij de vorige dat het misschien een bloemknop was, maar het zijn nieuwe eh .. stukken cactus. Jan houdt op de app ook goed in de gaten hoeveel stroom we gewonnen hebben. Het is leuk zo’n grafiek te zien, je ziet precies wanneer de zon achter de wolken verdween. Hij heeft ze vandaag allemaal schoon gemaakt. Dat moet zo 2x per jaar.

Margo, (URL) - 25-06-’18 22:59
ria

Nee dit is duidelijk een knop hoor wacht maar af! Ja af en toe schoonmaken maar niet met sop gewoon vlak voor een regenbui de vuiligheid eraf en dan de regen de rest laten doen. Kalk is erg slecht voor de zonnecellen werd ons verteld. Op scharendijke hebben we ze nooit gewassen die regenden schoon geloof ik :-)

ria, (URL) - 25-06-’18 23:09
John

Oh, ik dacht dat het wolken waren. :)
Ja, als de zon schijnt tikt het lekker aan. En je weet het hè, als de zon schijnt wassen en zo.

John, (URL) - 26-06-’18 07:41
Jan K. alias Afanja

Lekker om nu zonnepanelen op ‘t dak te hebben hoor. Met dit weer betalen ze zichzelf in hoog tempo terug.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-06-’18 12:48
Thérèse

Ik ben benieuwd naar die cactus, Ria. En wat zijn die witte knopjes?

Thérèse, (URL) - 26-06-’18 15:58
ria

Daar zitten stekeltjes in…

ria, (URL) - 26-06-’18 18:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.