Verward

En daar lag ik dan vanmorgen midden op de Veerdijk, ik schrok me een ongeluk, maar alles bewoog nog en ik kon overeind, al duurde dat wel even. Ik moest er eerst even van bijkomen.

Ik had mijn slippers aangedaan want zeker met die warmte komen we niet ver 's morgens bij het uitlaten. Didi had net gepoept en omdat er een hondje achter ons kwam aangelopen, met zijn baasje natuurlijk, wilde ik even tempo maken en meestal als ik dan een beetje gek doe begint Didi ook te springen en te rennen, maar ja zo op de vroege morgen en dan met je slippers aan gek lopen doen werkt niet zo bleek, mijn slipper bleef haken of klapte dubbel en daar lag ik en het deed best zeer. 

Nadat ik overeind was gekrabbeld gelijk maar omgedraaid zodat we de dorpsgenoot met hond tegenkwamen, hij vroeg of het ging, hij had mij natuurlijk zien vallen en bij erger was er in elk geval iemand in de buurt geweest.

Na een bakje koffie deed ik mijn collecterondje voor de tweede keer, gisteravond waren er zo weinig mensen thuis dat ik het nog maar een keer deed.

Vanmiddag lekker wezen zwemmen met Didi op het haventje nadat we eerst uitgebreid hadden geborsteld, dat scheelde een hoop nat haar.

Vanmiddag onder de parasol een breiwerkje opgezet er stond af en toe een fijn briesje.

Ria Zaterdag 30 Juni 2018 at 9:15 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Ik zou in ieder geval niet op slippers gaan wandelen, die heb ik alleen maar voor in en rond het huis.

Sjoerd, (URL) - 30-06-’18 22:53
Thérèse

Vroeger liep ik de hele zomer op die teenslippers, zelfs in de vakantie in de bergen. Maar dat kan allemaal niet meer, lijkt wel… we worden oud, helaas!
Gelukkig is het goed afgelopen, Ria.

Thérèse, (URL) - 01-07-’18 01:41
Jan K. alias Afanja

Tja, het is natuurlijk prima om je nog een jonge meid te voelen, maar het is niet meer altijd even handig om je daar ook naar te gedragen … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-07-’18 13:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.