Plotseling

Het spelletje waar we mee bezig waren liep niet lekker, al had ik geen idee dat het laatste woordje dat ik legde zo'n extra lading zou krijgen... CUT. 

Zondagmiddag was het en we legden af en toe een woordje, net als altijd en nu was Joke weer aan de beurt, maar ze was waarschijnlijk ergens heen op de zondagmiddag, vanavond tegen bedtijd zouden we wel weer verder gaan, net als altijd.

Er zit ook een chat bij dat spelletje en eigenlijk zeiden we nooit zoveel, af en toe eens als we een leuk woord legden of ineens ontzettend veel punten scoorden. Maar de laatste weken was het wel erg stil, zo stil dat ik dacht ik moet eens even een praatje maken, misschien is er iets, we zouden tenslotte ook binnenkort weer eens gaan lunsjen.

Dat praatje zal er niet meer van komen. 

Alles wat je zegt is verkeerd, ik ben er niet handig in.

Joke, dankjewel voor alles.

Dat we fijne vriendinnen waren.

Dat je altijd naar me luisterde, me begreep, dat vooral!

Goede tijden, slechte tijden, we hebben veel gedeeld 47 jaar lang.

Joke

Ik deed wat boodschappen in Zierikzee en ging even bij Joke langs. Ik ga altijd graag even bij Joke langs, want zij begrijpt me, vindt mijn truien mooi, geeft me af en toe een duwtje en soms zelfs een complimentje

We kennen elkaar nu al bijna ons hele leven, want zo gaat dat, die periode wordt steeds langer en de periode daarvoor valt daarbij steeds meer in het niet en eigenlijk is het in een vloek en een zucht voorbij, dat is misschien overdreven, maar snel gaat het zeker. Hopelijk drinken we nog veel lekkere wijntjes samen, want gezellig blijft het.

Ria Zondag 08 Juli 2018 at 10:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,