Afscheid

Zo'n afscheid is natuurlijk niet iets waar je naar uitkijkt, als een berg zag ik er tegenop eerlijk gezegd, maar er stonden daar een stelletje kanjers naast die kist! Super!

Dat heet dan elkaar steunen, wederzijds. Respect!

Een mooie kist, wat bloemen en nadat iedereen weg was werd ze naar het crematorium gebracht. Het is goed zo. Een mooie dood en een passend afscheid.

Nadien een rondje gewandeld er waren veel vlinders maar er was ook veel wind.

Toch een paar mooie plaatjes weten te maken. 

Het leven gaat verder.

Ria Woensdag 11 Juli 2018 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

tien reacties

Wieneke

Ja, het leven gaat verder natuurlijk, maar wat zul jij Joke missen.

Wieneke, (URL) - 11-07-’18 20:01
ria

Wieneke, er zijn een paar anderen die haar nog veel meer zullen missen hoor, ik ben maar een vriendinnetje, maar speciaal was ze wel voor mij.

ria, (URL) - 11-07-’18 20:13
Heleen

Een toepasselijke kleur van de eerste vlinder. Het was waarschijnlijk een zware dag, sterkte hoor

Heleen, - 11-07-’18 21:34
Jeanne

Sterkte met het gemis van je vriendin.

Jeanne, (URL) - 11-07-’18 21:59
Thérèse

Ik schrok er ook van, Ria, Heel erg. Jij had ons toen mee naar Zierikzee genomen en ons aan Joke voorgesteld. Sterkte met het gemis en natuurlijk is het ‘t ergst voor haar man en kinderen.

Thérèse, (URL) - 12-07-’18 00:05
Sjoerd

Afscheid nemen hoort bij het leven, zo nemen ze ook ooit afscheid van ons… Maar als het mooi kan is dat natuurlijk wel beter…

Sjoerd, (URL) - 12-07-’18 08:10
John

Ja, ik las het. Het is iets wat bij het leven hoort, maar het raakt toch altijd als iemand plotseling dood gaat.
Sterkte met het gemis.

John, (URL) - 12-07-’18 08:59
Margo

Wij hadden vandaag ook een afscheid. Oude vriend van Jan (80), kaartvriend. Ook mooi gesproken door dochter, kleindochter en echtgenote. Knap hoor. Oa een mooi verhaal over een vlinder die het niet voor elkaar kreeg uit zijn coconnetje te kruipen en door een mens werd geholpen. Maar die vlinder bleef zwak en stierf, want juist de inspanning van door het kleine gaatje te kruipen hielp hem sterk te worden, zuurstof in zijn vleugels te pompen en te kunnen vliegen.
Ja, het zijn geen leuke dingen om mee te maken. We hebben de laatste drie, vier jaar nu al vier crematies moeten bezoeken. Ik hoop dat iedereen nu blijft leven!

Margo, (URL) - 13-07-’18 00:31
hanscke

Ik ben ontroerd. Je hebt op een hele mooie manier afscheid genomen en ik vind dat je dit via dit medium heel mooi en respectvol hebt gedaan.

hanscke, (URL) - 13-07-’18 16:24
Greet Timmerman

38 jaar maakte Joke een stukje deel uit van mijn leven. Voor jou nog langer begrijp ik. Joke: Een bijzondere vrouw. Mooi dat je iets schrijft over Joke. Ik zal haar nooit vergeten. We kennen elkaar wel. Jij ook sterkte met het gemis. Groeten van Greet Timmerman

Greet Timmerman, - 13-07-’18 23:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.