Snel en fel

De stoep is al gemaakt. Geweldig! 

De hoek loopt nu een beetje rond met de straat mee  zodat je niet direct tegen die hoek aan knalt, maar het blijft toch een beetje hoog obstakel natuurlijk. De vrachtwagen die er gisteren tegenaan reed had zelf geen schade.

U begrijpt het al voor snel en goed straat werk moet je bij Arno van der Schelde zijn! Hij heeft geen website maar wij hebben zijn nummer.

 

Dan toch maar even de kapstok, een Thonet van mooi grenenhout, een doorleefd exemplaar, hij staat als een huis en er kan erg veel aan. Daarachter is de meterkast dus hij moet nog wel eens van zijn plek.

Didi werd vanmorgen aangevallen door een herdershond niet zo'n hele grote, maar wel een felle. De deur stond open ze waren aan het klussen en Didi was aangelijnd. Dat ging mis en het was nogal een klus om ze uit elkaar te krijgen, ik heb de lijn maar losgelaten en het aan het baasje van de herder over gelaten. 

Een paar wondjes in haar nek en een paar plukken haar meer schade was er niet gelukkig en op de terugweg geen angst hoor, net zo makkelijk er weer langs. De baasjes kwamen laten een zakje lekkers voor haar brengen, dat was toch wel erg lief.

Zulke dingen gebeuren, Didi heeft het zelf ook een keer gedaan met het hondje van de buurvrouw. Die is nu nog steeds bang als ze langs ons huis moet.

Ria Vrijdag 13 Juli 2018 at 6:01 pm | | Standaard

zes reacties

John

Ja, als een hond een nare ervaring heeft gehad zie het er dan nog maar eens uit te krijgen.

John, (URL) - 14-07-’18 08:45
Wieneke

Die herder moet zijn dag maar onthouden. Wat denkt zo’n gek wel niet, zeg? Lola vindt dat Didi honden van haar eigen grootte moet grijpen uh…. terechtwijzen. Zelf heeft ze totaal geen moeite met grote honden, maar ze is wat bezorgd om haar kleine collega’s.

Wieneke, (URL) - 14-07-’18 12:04
Dhyan

Een dementerende hond dat is me nou ook wat.

Dhyan, - 14-07-’18 13:13
Renesmurf

Oei, heftig herdershondverhaal zeg, en ik wilde nog wel langskomen om je even te feliciteren. bij deze dus.

Renesmurf, (URL) - 14-07-’18 15:10
ria

Dankjewel renesmurf. Altijd welkom hoor. Quandy en Didi kunnen het vast goed vinden samen.

ria, (URL) - 14-07-’18 15:20
Sjoerd

Af en toe een schermutseling moet kunnen…en fijn dat de stoep weer klaar is…

Sjoerd, (URL) - 14-07-’18 16:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.