Redder in nood

Gisteren toen we op het strandje bij de haven zaten moest ik er ineens aan denken.

Ik zat in het gras met Didi naast me die alles aan het observeren was wat ze van jongs af aan altijd gedaan heeft, liggen en kijken. Nu valt er in onze tuin nog weinig te zien en het viel me op gisteren hoe leuk ze dat toch eigenlijk vindt, dus ik bleef lekker een tijdje zitten en keek mee.

Er was een meisje met een kinderluchtbedje aan het spelen en die ging een stukje het water op, steeds verder weg eigenlijk en ik zag Didi al kijken. Toen ze nog een stukje verder was ging ze het water in en keek alleen maar naar het meisje, ik dacht nog 'ze wil spelen zeker', maar met dat ik dat dacht zag ik dit filmpje voor me, ze wilde niet spelen maar dat meisje moest gered worden.

Het filmpje is van juli 2010 Didi was toen nog geen jaar.

Ik ben opgestaan, heb haar teruggeroepen en we zijn maar weggegaan want aan de luchtbedje zat geen touw en dat meisje kon best zwemmen.

Ik zat zodoende eens in mijn filmpjes te zoeken en zie een paar fikse stijgers, dat is toch vreemd altijd, wel leuk ook natuurlijk.

Ria Vrijdag 20 Juli 2018 at 6:29 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

ja, altijd leuk, filmpjes, en verhaaltjes er bij!

Renesmurf, (URL) - 20-07-’18 22:31
Sjoerd

Je hebt er al aardig wat filmpjes op staan zie ik zo. Altijd wel leuk toch.

Sjoerd, (URL) - 21-07-’18 05:53
John

Ja, honden vinden het ook heerlijk om van alles te zien. Dat zie ik ook met die witte boef hier. Water is gevaarlijk. Dat zag Didi dus duidelijk.

John, (URL) - 21-07-’18 08:27
Wieneke

Wat knap van Didi, terwijl ze zelf nog maar een pup was. Ik kende dit filmpje van de mensenredster helemaal niet. Heel erg leuk!

Wieneke, (URL) - 21-07-’18 10:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.