Fijn of niet

Vanmiddag reden we even met de auto naar het haventje, daar was het ook warm net als overal alleen is daar dan ook water. Ik had een balletje meegenomen voor dat duwtje extra wat Didi soms nodig heeft, maar ook dat hielp vandaag niet. 'Zwemmen? Niet zo'n zin vandaag hoor.'

Op de terugweg reed ik naar Brouwershaven want ik had net bedacht dat een harinkje er wel in zou gaan. Ik kwam langs vlas dat nog niet gemaaid was en tarwe wel (dorsen heet dat tegenwoordig zegt Joop), dat stak mooi af tegen elkaar, dus tegen de avond ging ik nog eens terug voor een paar foto's.

Verder kleurde ik wat bij de uitstaande ramen en ik puzzelde, Joop ook. Wandelen kwam verder weinig van, ik vind het niet fijn in de brandende zon want ook al was ik er blij mee, ik vergeet gewoon om die pet op te zetten, ook niet fijn. 

Het is nu half acht en ik ga eens lekker even met water spelen ook al mag het eigenlijk niet, alles lekker even besproeien en dan daarna misschien nog even een klein rondje door de polder.

Nog warmer hoeft voor mij niet, eigenlijk ben ik er wel weer een beetje klaar mee, of mag ik dat niet zeggen...

Ria Maandag 23 Juli 2018 at 7:15 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Je mag uiteraard alles zeggen op je blog, als het me niet bevalt kom ik niet meer. Zoals bij renesmurf. Daar is het te grof…

Sjoerd, (URL) - 23-07-’18 21:50
Thérèse

Dat is inderdaad een mooie tegenstelling, Ria. IK raak er ook geïnspireerd door. Heb je geen bezwaar tegen, lijkt mij?

Thérèse, (URL) - 23-07-’18 22:32
Jeanne

Heel apart lijnenspel in het landschap!

Jeanne, (URL) - 23-07-’18 22:35
ria

Dat lijkt je goed hoor Therese :-)

ria, (URL) - 23-07-’18 22:59
Margo

Ik durf het ook niet te zeggen, bang dat de weergoden dan denken dat ze ons weer dagen, wékenlang regen en grijze luchten en kou moeten geven. Want dat wil ik nou ook weer niet. Maar ik doe geen bal op die warme dagen! Niks aan. Jij tekent nog, ik moet iets nieuws opzetten en daar ontbreekt het me aan energie voor.
Je foto’s zijn prachtig, wat een mooie kleuren combinaties!

Margo, (URL) - 23-07-’18 23:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.