Anders

Deze kwamen we vanmorgen tegen, ik denk dat het een gewone mestkever is. Ik vind hem niet mooi of leuk, maar ja ik kom ze ook niet elke dag tegen en dat hoeft voor mij ook niet.

Het was nog net niet al te heet, ik was best vroeg. In de Oostweg ging Didi na het poepen gelijk weer rechtsomkeert en omdat ik geen zin heb het hele eind te lopen trekken gaf ik eraan toe, alleen gingen we toen aan het eind niet rechts weer naar huis, maar links het dorp weer uit en dat vond ze leuk. Soms moet je ze ook een beetje voor de gek houden.

Vanmiddag gingen we weer even zwemmen maar het is daar druk, zoveel te zien, dan heb je geen tijd voor een balletje en water, zodat ik zelf het balletje maar gehaald heb. Dat doe ik dus niet meer.

We reden een stukje verder naar de Schapeweg daar kan je ook in het water. Ik weet niet of je weleens met natte slippers een dijk op bent gelopen en ook weer eraf.... dat gaat niet goed, maar ik durfde ook niet zonder. Nou en dan is er een paadje naar daar waar je het water in kunt, maar daar groeien bramen en brandnetels waar Didi geen last van had, ze wist de weg, maar ik in mijn korte broek en op mijn natte slippers wel.

Dat was ook geen succes en nu hebben we een balletje minder.

Morgen nog een beetje warmer, toe maar!

Het schijnt dat we nog niet aan het record van 1947 , mijn geboortejaar zitten, maar dat kan toch nooit lang meer duren. Mijn moeder vertelde weleens dat ik geboren half juli in die zomer toch al erg bruine beentjes had, met van die witte plooien. Ik denk niet dat tegenwoordig de pasgeboren baby's al met hun beentjes in de zon mogen.

Vroeger was alles anders... of toch de zomers niet ;)

Ria Dinsdag 24 Juli 2018 at 6:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Ik gooi wel eens een flubberding in het water en Quandy pakt die dan, en als hij hem niet wil of kan pakken, laat dan maar hoor, ik ga er zelf niet in.

Renesmurf, (URL) - 24-07-’18 23:29
John

Bentley gaat ook de ene keer wel en de andere keer niet om de bal of de stok. Maar hij is ook erg snel afgeleid. Ja, het kan altijd nog warmer en langer. We zullen zien welke records we verbreken.

John, (URL) - 25-07-’18 07:52
Sjoerd

We mogen niet klagen deze zomer, het is al eens natter geweest…

Sjoerd, (URL) - 25-07-’18 18:21
Margo

Ik kan me niet voorstellen dat je moeder je in de zon legde in juli. Je was vast bruin geworden in de schaduw, dat kan ook.

Margo, (URL) - 26-07-’18 11:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.