Schrik

Daar gingen we weer vanmorgen. Gisteren was het er blijkbaar al, lekker geslapen, maar vanmorgen weer aanwezig en met je gezondheid neem je nu eenmaal geen risico's. 

Pijn op de borst en dat is niet goed als je hartpatient bent, dus we mochten tussendoor bij de dokter en zij belde de ambulance. Geen schokkende afwijkingen maar voor de zekerheid toch even het bloed controleren en dan mag je niet zelf rijden.

Joop ging met de ambulance naar Goes en ik naar huis in afwachting van de uitslag. Rond half twaalf het eerste berichtje, 'het komt niet van het hart maar ze gaan nu onderzoeken of het van de grote hartslagader komt, duurt weer drie kwartier'. 

Toen heb ik maar een tasje ingepakt, want of hij moest blijven als die uitslag niet goed was, of hij mocht weer mee naar huis en daar moet je dan niet te lang op moeten wachten.

Kwart voor twaalf ging ik rijden en vijf voor twaalf een berichtje dat er niets aan de hand was, dat zag ik pas bij aankomst want ik lees onderweg geen berichtjes. Ik naar binnen en hij naar buiten.... eind goed al goed.

Een rare dag zodoende, je bent er toch weer van uit je doen, maar we kunnen we verder.

Oh ja en waarschijnlijk denken ze dat het zijn maag is, hij moet nu de maagbeschermingspillen verdubbelen :(

Ria Donderdag 26 Juli 2018 at 6:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zes reacties

Fien

Wat vervelend Ria. Het is de onzekerheid he.
Hoop dat je vanavond toch goed slaapt.

Fien, - 26-07-’18 20:10
Jeanne

Bah, die schrik elke keer, maar gelukkig loos alarm!

Jeanne, (URL) - 26-07-’18 20:56
Sjoerd

Je schrikt je toch iedere keer weer het apezuur…

Sjoerd, (URL) - 26-07-’18 21:57
Margo

Vervelend zeg, en dat in die hitte! Raar dat je pijn op je borst krijgt en dat het dan uit je maag kan komen. Hopelijk loopt het met een sisser af.

Margo, (URL) - 26-07-’18 23:03
John

Toch schrik je dan.

John, (URL) - 27-07-’18 07:57
Irene

Met de schrik vrij. Maar goed dat jullie het in de gaten houden.

Irene, (URL) - 27-07-’18 15:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.