Normaal

We hebben weer normale temperaturen, normale luchten en we kunnen ook weer gewoon buiten lopen zonder levend te verbranden. Er is wind en er is zon, want regen moet natuurlijk ook weer niet te lang duren.

Er staan zelfs plassen hier en daar.

Didi vond zeker dat ze te schoon was geregend met de regen en rolde nog maar eens door de dit keer natte aarde, dat is in elk geval minder stoffig.

Het vlas ligt te roten en volgende week is er weer de jaarlijkse Vlasdag het enige evenement waar we nog naar toe gaan, elk jaar hetzelfde, maar kleinschalig en gezellig en het is tenslotte mijn geboortedorp.

Geen Burghsedag, geen palinggerook, geen havendagen, al die drukte ik heb het wel gezien. Filelopen, meer is het niet en vooral veel eten en drinken, leuk voor de toeristen dat dan weer wel natuurlijk.

Ria Zaterdag 11 Augustus 2018 at 6:10 pm | | Standaard

twee reacties

John

Nou, levend verbranden deden we niet hoor. Ik zag nergens lijken liggen ;) En ondanks de regen is het nog steeds te droog.

John, (URL) - 12-08-’18 13:54
Thérèse

Didi is ook blij op haar manier dan. Jouw blijdschap werkt vast aanstekelijk.
Groot gelijk dat je niet al die feestdagen afgaat.

Thérèse, (URL) - 12-08-’18 21:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.